Американска пита

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
што мислите за серијата на филмови American Pie ? Според мене првите 3 дела беа онака најдобри ... после стана некако ептен глупави со ептен голотии... скоро како порничи... имаше и во првите 3 али сепак беше добро... ! Еве, да го земеме на пример последниот дел со наслов : American Pie Beta House ! Филмот е добар не викам не! сум се изнасмеал квалитетно ! Но дали треба да се зголеми нивото на цензура во ваквите филмови? Очекувам мислења ! :salut:

Само првите 3 дела ги имам гледано и интересни се, ептен откачени :)

...јас ги имам сите 6 делови на цд-а и сите делови ми се закон, немам критики за филмовите... супер се

Само првите 3 се оригиналите. Другите се само водат на стара слава. не се нешто којзнае што. Се се поврзува со Стифлер и во секој филм го има таткото на Џим друго нема ништо поврзување со старите филмови

pa toa e dobro to be...neka ima malce golotija:P. Se zezam ali neznam najjaki bea 4 i 5 :P.....i ondak to

шестиот дел е најлуд... најповеќе глупости и слично... ! имаше и некој работи кои беа грди како руски рулет со пиштол кој наместо куршуми имаше спрема од коњ ! :S

ги глеав сите делови.мислам дека само првите три се асални,некако поминува и 4иот,а 5 и 6 се некако направени..колку да се рече

Се слагам со Маца мк и јас првите 3 дела се правите american pie другите се само очајнички потези да не се изгуби името и популарноста на овакви филмови.Додека беа Џимбо и Финчи ( motherfucker ) супер беше без нив ништо :wink:

ama sto e najvazno AMERICAN pie 1 2 3 4 5 6 mora sekoj da gi ima vo kolekcijata

barem jas taka mislam

Сите делови ги имам гледано, по најмалку 3 пати

И веќе шо знам изгуби на шмек, вкрај американ дрим,
Во филмот се 90 % јаки женски, цело време се работи кој поќе ќе легни кој поќе ке се испијани :) .
PlS Not another American Teenage Movie :icon_roll

Одкако го снема Стуфлер отиде у мамина тој филм..

Во филмот се 90 % јаки женски, цело време се работи кој поќе ќе легни кој поќе ке се испијани :) .
Flix, да можеше на филмови да се ставаат смајлиња како коментар, признај дека на овој цело време ова смајли ќе го ставаше :drk::drk::drk:

:vozbud:

Flix, да можеше на филмови да се ставаат смајлиња како коментар, признај дека на овој цело време ова смајли ќе го ставаше :drk::drk::drk:

:vozbud:

:pos::pos::pos::pos:

Инаку стварно више не е тоа што беше, последниот дел посебно не е интересен. :pipi:

Веќе си го кажав своето мислење на друга тема ама ај ќе го повторам.
За смеење не знам, ама цицки нема да ви недостигаат :)

сум ги гледал сите 6. некои и по 2-3 пати. навистина првите 3 се она вистинското Американ Паи, ама и другите 3 се далеку од лоши, сепак Џим, Финч, Кевин, Оз и Стифлер(Стив) се поѕверови од овие од другите 3. и се разбира мистер Левенштајн е легенда, едини лик што се појавува во сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom