Малку помош...

• Креатор на темата Креатор на темата rustyblades
  • Време на започнување Време на започнување

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Ве замолувам (од срце) ако може да ми ги кажете локациите на сите продавници за музички инстурменти во Скопје. За жал ја знам само МИМИ но не бев задоволен од тоа што го имаат. Поточно сакам да земам Епифон ЕсЏи ама како што се изјасни бачето од Мими, рече дека не работат со Ефифон и дека нема да можам да најдам нигде.
Драги форумџии, ако знаете некоја продавница, би бил благодарен ако би можеле да ми кажете...:uvo:

имаш спроти главната зграда на Т-Mobile блиску до соборна црква Artist се вика продавницата се има таму

Заеби Artist sistems иди у Студио BT или у Sky Music

1. Студио BT се наоѓа во уличката во пазарот Буњаковец
единствено таму нарачуват од интернет(дирекно од Америка) шо сакаш и како сакаш за исти пари без да платиш некоја голема сума за транспорт на гитарата или каква било опрема.

2. Sky Music се наоѓа во големата зграда помеѓу Просветно дело и гимназијата Јосип Броз Тито на 2 спрат(ама не сум сигурен треба да видис на домофон пишуе). Они се преставништво на белградската продавница Sky и вреди да се отиде да се види имаат добри ствари башка и дечкото шо работи е многу добар(упатен е во работата) и ке ти објасни се шо те интересира.

http://www.skymusic.co.yu/

Pozz!!!

На вратата на Sky Music мислам дека пишува `Концертна агенција Алеа`.
Инаку, има една новоотворена продавница у ГТЦ, на трети спрат (мислам дека беше, ако не е на трети, на втори е) карши Magic Land. А, и ја не сум сретнал Епифон никаде низ градов.

Фала дечки, сигурно ке проверам

такоџер ѕирни и у јамаха, до хард рок дискотеката

Ја те советувам да одиш во Студио BT, еден другар нарача wah Зек Вајлд за исти пари како на интернет.

Мислам дека од тука ги нарачуваат стварите.

Еве ти конкретно за Епифон СГ и Лес Пол како се движат цените ви Америка http://www.zzounds.com/prodsearch?q...pop&rl=&rh=&button=Filter+Results&form=search

Гледав на многу страни како одат цените и не верував дека ке можам да ги најдам гитарите за исти или слични цени... Ама еве постои господ :vozbud:

Гледав на многу страни како одат цените и не верував дека ке можам да ги најдам гитарите за исти или слични цени... Ама еве постои господ :vozbud:

А уствари до колку пари сакаш да купиш гитара?

Ја те советувам да одиш во Студио BT, еден другар нарача wah Зек Вајлд за исти пари како на интернет.

Мислам дека од тука ги нарачуваат стварите.

Еве ти конкретно за Епифон СГ и Лес Пол како се движат цените ви Америка http://www.zzounds.com/prodsearch?q...pop&rl=&rh=&button=Filter+Results&form=search

Izvini moes da mi kazes kade se naoga toa Studio BT?:vozbud:

Некој да може да ми најде број од Студио ВТ???
бај да веј
Studio BT ili Studio VT?

ок бе народе може некој да праша ако ојте натаму... некоја миксета ми треба... така поевтина со синхронизација со пц( ставас песните на пц а миксаш на неа) ај плс ( тој што ќе ми кажит цена имат пиво хехе)

hehe koj spomna deka eftino mozes da poracas od ovaa prodavnica??? Se otepav barajki go brojot i koga konecno go najdov, mu kazav na cickoto koja gitara i koj model go baram. Mi rece deka ke mi se javi i ke mi kazi kolku ke e cenata. Gitarata inaku e 260 evra i se nadevav deka ke si pominam so nekoj + 60 evra za transport. Mi se javi za 10tina minuti i mi kaza deka gitarata ja nasol i ke me cini 510 evra. Hm znaci sepak nema da si pomines eftino poracuvajki od ovde. Mi ispaga duplo.
PS
Ne rabotat so MusicStore.de, privatno e pa zatoa ke treba i da si naplatat i kirijata za dukanot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom