Малку помош...

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Ве замолувам (од срце) ако може да ми ги кажете локациите на сите продавници за музички инстурменти во Скопје. За жал ја знам само МИМИ но не бев задоволен од тоа што го имаат. Поточно сакам да земам Епифон ЕсЏи ама како што се изјасни бачето од Мими, рече дека не работат со Ефифон и дека нема да можам да најдам нигде.
Драги форумџии, ако знаете некоја продавница, би бил благодарен ако би можеле да ми кажете...:uvo:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
имаш спроти главната зграда на Т-Mobile блиску до соборна црква Artist се вика продавницата се има таму

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Заеби Artist sistems иди у Студио BT или у Sky Music

1. Студио BT се наоѓа во уличката во пазарот Буњаковец
единствено таму нарачуват од интернет(дирекно од Америка) шо сакаш и како сакаш за исти пари без да платиш некоја голема сума за транспорт на гитарата или каква било опрема.

2. Sky Music се наоѓа во големата зграда помеѓу Просветно дело и гимназијата Јосип Броз Тито на 2 спрат(ама не сум сигурен треба да видис на домофон пишуе). Они се преставништво на белградската продавница Sky и вреди да се отиде да се види имаат добри ствари башка и дечкото шо работи е многу добар(упатен е во работата) и ке ти објасни се шо те интересира.

http://www.skymusic.co.yu/

Pozz!!!

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
На вратата на Sky Music мислам дека пишува `Концертна агенција Алеа`.
Инаку, има една новоотворена продавница у ГТЦ, на трети спрат (мислам дека беше, ако не е на трети, на втори е) карши Magic Land. А, и ја не сум сретнал Епифон никаде низ градов.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
такоџер ѕирни и у јамаха, до хард рок дискотеката

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Гледав на многу страни како одат цените и не верував дека ке можам да ги најдам гитарите за исти или слични цени... Ама еве постои господ :vozbud:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Гледав на многу страни како одат цените и не верував дека ке можам да ги најдам гитарите за исти или слични цени... Ама еве постои господ :vozbud:
А уствари до колку пари сакаш да купиш гитара?

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Ја те советувам да одиш во Студио BT, еден другар нарача wah Зек Вајлд за исти пари како на интернет.

Мислам дека од тука ги нарачуваат стварите.

Еве ти конкретно за Епифон СГ и Лес Пол како се движат цените ви Америка http://www.zzounds.com/prodsearch?q=&cat=3960&cat2=3542&ob=pop&rl=&rh=&button=Filter+Results&form=search

Izvini moes da mi kazes kade se naoga toa Studio BT?:vozbud:

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Некој да може да ми најде број од Студио ВТ???
бај да веј
Studio BT ili Studio VT?

S

StormRage

Гостин
ок бе народе може некој да праша ако ојте натаму... некоја миксета ми треба... така поевтина со синхронизација со пц( ставас песните на пц а миксаш на неа) ај плс ( тој што ќе ми кажит цена имат пиво хехе)

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
hehe koj spomna deka eftino mozes da poracas od ovaa prodavnica??? Se otepav barajki go brojot i koga konecno go najdov, mu kazav na cickoto koja gitara i koj model go baram. Mi rece deka ke mi se javi i ke mi kazi kolku ke e cenata. Gitarata inaku e 260 evra i se nadevav deka ke si pominam so nekoj + 60 evra za transport. Mi se javi za 10tina minuti i mi kaza deka gitarata ja nasol i ke me cini 510 evra. Hm znaci sepak nema da si pomines eftino poracuvajki od ovde. Mi ispaga duplo.
PS
Ne rabotat so MusicStore.de, privatno e pa zatoa ke treba i da si naplatat i kirijata za dukanot

Kajgana Shop

На врв Bottom