Интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Untak
  • Време на започнување Време на започнување
Интернетот претставува потреба во модерното време (за некои), занимација за оние кои имаат слободно време но и завист за некои ( да речам како мене :kesa:)

Темава треба да оди во општи муабети или во компјутерски мрежи, мислам дека ни 0.00001% нема во хоби.

Мојот најдобар пријател:).

Па, минувам дневно 3-4 саати. :kesa:
Ќе се обидувам во наредниот период по помалку време да поминувам на Нет, пошто и онака ми здосадува по малце. :)

Ако седиш премногу и досадува.Барем мене ми досадува. А штом поминам повеќе време без интеренет и ми недостига.:pos2::pos2:

Интернетот е завист у последно време ми стана неопходност и нема шанси да поминам ден без да не седнам и да отворам нешто на нет.

па штознам дали е хоби, повеќето луѓе кога ќе ги прашаш што ти е хоби кажуваат интернет, но мислам дека интернетот можеше да се нарече хоби пред 3,4 5 години кога не беше толку распространет по домовите, па ќе излезевме до некое интернет кафе на 1, 2 сати, и имавме некоја таква дневна или неделна активност
а денес кога веќе сите имаме дома, сурфањето на интернетот е правата и последната работа што ја правиме во текот на секој ден (барем за мене е така)
затоа Интернетот може да се каже дека е повеќе зависност отколку хоби

Жмиење на интернет по 8/9 часа!!! Какво хоби...тоа е болест!!!

paaa neznam...mislam deka spaga:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom