Интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Untak
  • Време на започнување Време на започнување
хахаа,па не дремењето на интернет хоби,туку работите кои ги правиме додека сме на интернет.Модерно хоби би дошло тоа:)На пр. да правиш слики за позадина,да уредувш страни..одредено хоби додека дремеме на интернетот:)

мислам дека има многу попаметни работи од дремење на интернет, добро у нормални граници може али има некои што претеруваат. али тоа е 21 век :icon_bigg

хахаа,па не дремењето на интернет хоби,туку работите кои ги правиме додека сме на интернет.Модерно хоби би дошло тоа:)На пр. да правиш слики за позадина,да уредувш страни..одредено хоби додека дремеме на интернетот:)

и Седење на мсн е Хоби :pos2:

Метафорично да го споредам е како дрогаТа!

Нешто за тие што седат подолго време на интернет :icon_lol:
crnobelo-vezba-za-vrat.jpg

Така е де ... на интернет седам по 15 часа максимум на ден :nesvest:
Брат грешка си ..СУМ СЕДЕЛ 18h само на ЦС ке ти досади,апа на мсн .Meybe си седел еднаш,двапати повеке не ..Знаеме како е!

Се одвикнувам од заразата наречена Интернет... Сега седам по само 4-5 саати на ден. И уште планирам да намалувам. А веќе и ми здосади искрено...:toe:

pa mnogu jasno deka se racuna hobi...ama i zavisnost nemozam da zamislam da nemam nedela vreme internet auu :kesa:

ептен ептен хоби...........
,,само,, 10 саати дневно на интернрт седам и немам време за друго хоби барем последниов месец:smir:

Мислам дека е зависност а има луѓе кои работат со интернетот ја на пр јас сакам да бидам програмер...и тогаш ке ми е работа а не хоби...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom