Интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Untak
  • Време на започнување Време на започнување
се согласувам со членот горе тоа не е хоби туку болест,,..:smir:

и јас се согласувам ... јас болна сум од интернер:vozbud::vozbud::vozbud:

Интернетот е како дркањето:drk: - краткотрајно задоволство без никаква вредност.
Наместо да излезеш надвор да се дружиш, да запознаеш некој што може да ти биде другар цел живот, наместо да побараш, да легнеш нешто ти штракај по тастатурава ко имбецил. МАРШ НАДВОР БЕ ГОВЕДО:violent1:

Значи повеќе му доаѓа како зависност...хмм...на погрешно место сум ја закачил темава...требало во ЗДРАВЈЕ ...:kesa:...сепак за мене е ова професија, тоа студирам, имам повеќе хобија, како што е свирење клавијатури или гитара, резбање итн...ама и интернетот ми е еден вид окупација..така да навистина незнам...за некого е хоби...има луѓе кои се на интернет за забава онака понекогаш само..:toe:

Интернетот е како дркањето:drk: - краткотрајно задоволство без никаква вредност.
Наместо да излезеш надвор да се дружиш, да запознаеш некој што може да ти биде другар цел живот, наместо да побараш, да легнеш нешто ти штракај по тастатурава ко имбецил. МАРШ НАДВОР БЕ ГОВЕДО:violent1:

хахаххахахах, се слагам со тебе:pos2::pos2::pos2:

ИНТЕРНЕТ НЕ Е ХОБИ БЕ ДЕЧКИ!!!То е неизлечлива болест,остај то заразна е и ги имат префатено појќе од пола тинејџери...да не се лажиме...СИТЕ,а во последно време почна и на останатите да се пренесвит.

zavisnost e definitivno! lugevo uste malku ke pocnat da se otkazuvaat od drogite i alkoholot poradi netot:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom