Шоуто на Слави Трифонов

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Локација
Софиja
До колкото знам во Македонија гледате БТВ. Какво мислите за Шоуто но Слави?

Кој е тој ????
Колку што знам тој е типот кој беше кулурно среден од наш Игор (Џамбазов) и тоа е причината што Игор нема влез во БГ.

Па имам нешто ситно ѕирнато од него на ЈуТуб чисто да видам зашто е толку популарен во Бугарија и не знам онака ми..е си кажува вицови некои ама мене не ми се смешни разлика во хуморот имаме со Бугарите изгледа голема пошто они се цепат на смешките негови..
Третманот кон нас му е клаично бугарско-негаторски ко демек не исмејва на некои вицови кои како што пишав горе му се глупи глава да те фати од нив има музичари на шоуто ги вика Бугарските јавни фаци и си праи муабет со нив ништо посебно.
Исто имам разбрано дека имал некоја болест со очите ке оќоравел
као... се на се не ми се свиѓа..Додека сме кај Бугарски водители мора да се спомне Албена Вулева жената е змај како јаде гомна алал да и ги мрднува оние калаштурине од Паинер кога ке ја видат кожа им се тресе sd

Ко прво, не ја фаќаме bTV во МК, едно време да, ама ја тргнаа.
Шоуто е глупаво, секој ден се емитува, да ти здосади веќе, ги викна речиси сите пејачки да му пејаат во емисија во живо и речиси сите се обрукаа.

Инаку Албена Вулева е интересна ама претерува!

Мислиш, освен што го исмејува и омаловажува Македонскиот народ и што ја користи емисијата за пропаганда друго какво мислиме...?

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=pVzPSwV_4K8[/MEDIA]

Па не мислиме многу друго со оглед на тоа дека и не го гледаме многу. Мислиме дека Игор Џамбазов е измислен шоумен за него, или како што велиме овде, Слави може вода да му носи. Еве кратко примерче:

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=HNfaqJSEffQ[/MEDIA]

И на крај нешто што навистина вредеше во шоуто, нормално затоа што Слави конечно реши да не тупи со политика туку да го остави гостинот да пее, а гостинот Бог да го прости, беше невиден пејач:

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=mArkWPQPXUw [/MEDIA]

Навистина, не го гледаме шоуто а да не беа политичките глупости сигурно ќе имавме поголеми симпатии кон човекот.

Слави Трифунов не е шоумен што значи позади камери тој има екрани насекаде од каде што чита што треба да каже, а додека нашиот легендарен ИГОР ЏАМБАЗОВ е вистински шоумен затоа што на него не му требаат телевизори од кој ке гледа што треба да каже. Игор самиот има кажено кога се вратил од шоуто на Слави дека тој постојано чита од екраните и кога почнува Игор да го партали на Слави овој постојано гледа накај мониторите за да види што да каже а тие биле изгасени.....Погледнете клипчињата погоре.:pos2::pos2::pos2:

ВИСТИНСКО МОМЧЕ МАКЕДОНЧЕ:ИГОР ЏАМБАЗОВ :pos2:

BTW Одлична оперска изведба на Тоше.

Кој теб те излажал дека ја гледаме БТВ у Македонија?
Но она што го има по интернет....амааа шоууууу.....бреј бреј.....тоа ако е шоу......ми Игор Џамбазов СПЕКТАКОЛ!!!!
Инаку кога го гледав еднушка(дејгиди луди млади години) овој Слави...лелеле....не мина ни емисија без да ја навреди Македонија...особено коа ке дојдеше некој од државните празници на Бугарија...лелеле...тогаш се утепуваше од МЕЧТАЕЊЕ за Македонија.....
Грозно шоу се тава па тава...шо ке стане со емисијата коа ке свтшат госте...нема да постооооа.....Слави не знае да води емисија, нема култура..ебати мажо..ако беше толко арен некоа ке се женише за него....ама ја неженен си остана...

1. во Македонија нема бтв
2. доколку има во Македонија бтв зарем мислиш дека шоуто на слави некој ќе го гледа?
3. јас мислам дека типот е кретен
4. сичките сме блгари !

Абе зашто сите викате дека нема БТВ во Македонија?Јас имам а како што знам и поголемиот дел од Струмица ја има......?:raz::toe:

Слави Трифунов не е шоумен што значи позади камери тој има екрани насекаде од каде што чита што треба да каже, а додека нашиот легендарен ИГОР ЏАМБАЗОВ е вистински шоумен затоа што на него не му требаат телевизори од кој ке гледа што треба да каже. Игор самиот има кажено кога се вратил од шоуто на Слави дека тој постојано чита од екраните и кога почнува Игор да го партали на Слави овој постојано гледа накај мониторите за да види што да каже а тие биле изгасени.....Погледнете клипчињата погоре.:pos2::pos2::pos2:
.
Na vsjkade po sveta gledat ot kamerite. I 6tom smjta6 4e va6ij Igor e po golem ot Slavi kagi mi toi kakvo pravi vo svoeto predavane i az su6to 6te ti kaga za Slavi.

ДАЛИ ИМА НЕКОЈ ШТО ЈА ИМА ЕМИСИЈАВА НА КАСЕТА ИЛИ НА ТОРЕНТ ИЛИ СЛИЧНО...ЛЕЛЕ КЕ ПЛАТАМ ЗА ДА ЈА ГЛЕАМ ЦЕЛАТА ЕМИСИЈА !!!!!!

Можам да го снајпам за 10000-че хмм.. од коа прочитав за него за 1000-че ќе го снајпам.. од коа гледав видеото за 100-че одма го кинам

Во цената на услугите не е пресметан ДДВ
Сите цени на услугите се изразени во Македонски Денари

Серозен си????дај некако да договориме да ја најдеме снимката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom