Шоуто на Слави Трифонов

Можеби Слави е шоумен за сите на Балканот но на гостувањето на Игор се докажа дека не може да го надмине него. ИГОР ЅВЕР!!!!!

Никогаш не сум го гледал а нема ни да го гледам.

б лгарину, барем признај 4е игор го направи слави т. на мајмун!:je:

До колкото знам во Македонија гледате БТВ. Какво мислите за Шоуто но Слави?

БТВ?????????????? Слави?????????? Ајдееееее јас немам појма што се случува имам сателитска се заради турбо фолк телевизиите и не сум слушнала за овие срања кои ги спомнуваш :toe::toe::toe:
П.С. Што се случило со Игор? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Игор го напрај парче :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Искрено, не го поднесувам типов. Беше во жири за Бугарскиот Идол и стварно не знам како кој фактор он се појави таму...

Като човек, којто разбира от музика и като продуцент на Мјузик Ајд'л.

Абе Слави од све се разбира од историја,музика,политика-уневерзален талент:kesa:. Прво збори против македонците а потоа пее македонски песни и си ги претставува како блгарски:kesa::kesa::kesa::kesa:

Koga Igor bese kaj Slavi na gosti taka po Strumicki kazano "go posera" a toa e deka Slavi bese celiot zbunet,Igor zboruvase von scenariotoa ovoj kutriot ne znae na kaj da fati,ne znae kaj da gleda,bruka na godinata!!! Slavi e samo eden obicen gomnar sto vo sekoja emisija go upotrebuva svetitot zbor Makedonija a negovata publika e kako dirigirana,koga na displejite ke svetne APLAUZ tie rakopleskaat kako Todor Zivkov da vlegol vo studioto a nikoj ne znae ni zosto rakopleska,nikoj ne go ni svatil vicot na Slavi a i tie vicovi sto gi kazuva se tolku stari sto veke i fatile prasina stoejki vo negoviot blokiran mozok.Cao Slavi,as ne te obicam,as iskam da go nafkaram na mamickata ti f pi...ta...

Мога да ти кажа, че малко от хората гледат APLAUZ. Публиката в'обште не е дирижирана. Р'коплјаскахме си и се смеехме когато си поискаме . От личен опит ти го казвам.

Мога да ти кажа, че малко от хората гледат APLAUZ. Публиката в'обште не е дирижирана. Р'коплјаскахме си и се смеехме когато си поискаме . От личен опит ти го казвам.

Aj saa ne me nakaruvi da teram po YOUTUBE kak koo ke svetne APLAUS i site kak maloumni rakopleskat,moze nekoj popameten samo da rakopleska koo on saka.Aj saa i natam si obici drzavickata...

Абе зашто сите викате дека нема БТВ во Македонија?Јас имам а како што знам и поголемиот дел од Струмица ја има......?:raz::toe:
Абе ја има ама само во источна Македонија мислам, еве на пример во Паланка ја има.

Каролина - љубовта на Славе Трифунов

Пред една година кога Каролина настапуваше во бугарското Шоу "Пеј со мене", сите бугарски таблоиди ја ширеа веста дека Славе Трифунов е вљубен во Македонското девојче, али Каролина негираше било каква врска со бугарскиот шоумен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom