Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога земав PS5 имаше опција за bundle со оваа игра но одбрав само PS5, згрешив?
Една од најочекуваните игри заедно со God Of War е Horizon.. требало да ја земеш, јас само што ја почнав ќе си ја играм лагано полека да уживам во неа како што ѓи играм и сите игри.. Инаку играни ми се и Валхала и Одисеј и Ориџин и Јунити и Блак Флег од серијалот Асасинс Крид, мене најомилена ми е Ориџин оти го обожавам стар Египет, небеше лоша и Одисеј ама Ориџин за мене е најдобра..Кога земав PS5 имаше опција за bundle со оваа игра но одбрав само PS5, згрешив?
btw Додека ја чекам Валхала почнав пак да ја играм Одисеја![]()
И јас бев запалем за делот Македонија во Одисеј ама нема некоја посебна приказна и се разочарав и не е цела Македонија само делче..Моментално ја завршувам Watch Dogs 2 од Ubisoft .... Предобра ..... Поготовото атмосфера на играта со хакирање и карактерите како да се живи .
Сакам после да преминам со Асасинс Крид и Египет и Одисеја ,заради Македонија .Во Египет ги има Клеопатра и Александар гробот ...Одисеја ја има Македонија како мапа и да ја шеташ.... Че идам на Халкидики![]()
Ми бараа 80е плус на пакетот … Асасинс крид ги играм од првата Ориџин ме разочара ептен ама ми се чини таа верзија беше тестот за новитетите во Одисеја. Одисеја ми е топ ама она ептен топ и приказна и се, само неќам да одам Македонија во територијата Оти со сите случувања сегашни и да ми зборат грчки таму во играта ќе ме нервира (јбг таков сум мн се нервирам на такви работи)Една од најочекуваните игри заедно со God Of War е Horizon.. требало да ја земеш, јас само што ја почнав ќе си ја играм лагано полека да уживам во неа како што ѓи играм и сите игри.. Инаку играни ми се и Валхала и Одисеј и Ориџин и Јунити и Блак Флег од серијалот Асасинс Крид, мене најомилена ми е Ориџин оти го обожавам стар Египет, небеше лоша и ОдисејА ама Ориџин за мене е најдобра..
Во Валхала најмногу ме нервираше тоа што дејствието се случува во Англија и се е магла ништо не се гледа ( невелам дека цела игра е во магла но ме нервираше многу ), комбатот добар ми се допадна исто и приказната..
Ко по тргнало Македонија е само територија ништо друго…Прегледај го приврзокот 342323
Ова е Македонија за нас
Прегледај го приврзокот 342324
Ова не нѐ интересира.
Значи следно за вас е Cuphead дуос.Momentalno ja ima zena mi pocnato, projde hornet i nekoj boss do sega, gledala nesto videa a isto opsednati bevme so muzikata, mnogu posle svrtuvanje ja pustav u meni i ostavav da vrti ambientot.
Значи следно за вас е Cuphead дуос.![]()