wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.769
- Поени од реакции
- 34.410
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo edna retrospektiva. Ja zavrsuvam igrava, uste 45 i 46 misija mi ostanaa od main storyto, imam uste eden kup nezavrseni misii ama ne mozam veke. Edna masivna igra, prekrasna, 4 meseci samo nea ja igram, i ke mi ostane nostalgicno cuvstvo kako i posle sekoja zavrsena igra koja e remek delo kako ovaa.Sonkata iscistena, termalna nova staena , djojkata smeneti potenciometri, i sea ide Metal Gear Solid Phantom Pain.
Последните 2 страдаат од воук дебилизам. Ќе приметиш и сам.Samo edna retrospektiva. Ja zavrsuvam igrava, uste 45 i 46 misija mi ostanaa od main storyto, imam uste eden kup nezavrseni misii ama ne mozam veke. Edna masivna igra, prekrasna, 4 meseci samo nea ja igram, i ke mi ostane nostalgicno cuvstvo kako i posle sekoja zavrsena igra koja e remek delo kako ovaa.
Se spusta ova, pa zimovo nea ke i se posvetam :
Прегледај го приврзокот 438413
Kolekcija od site 4 dela. Nemam somnez deka nema da bidam nisto pomalku zadovolen.
Ako saka nekoj da mu go dadam akauntot so Metal Gear 5 neka mi pise, stojam na raspolaganje.
Za sto zboris, za poslednite 2 Wolfenstein?Последните 2 страдаат од воук дебилизам. Ќе приметиш и сам.
Да.Za sto zboris, za poslednite 2 Wolfenstein?
Neizbezno mameto nivno.
Прегледај го приврзокот 439436
"Believe in something, even if it means killing EVERYTHING!"
-Doomguy
.......
Tоп 3 FPS!
Се отрув со BG3, одамна не сум бинџал вака јако.
Станувам за работа у 8 и наместо тоа ја пуштам играта, играм цело работно време, цела поручек, цела вечер и се до сабајле до 6. Спијам 2 саати и станувам у 8 за работа но одма ја пуштам играта. Играм пак цел ден до вечерта, вечерта жена ми зема џојстик и ми се придружи ко-оп до 3 сабајле. Кога заспав ги сонував ликовите. Продуктивност нула. Многу е добра но и заразна.
Најверојатно у Јануари ќе почнам со POE2, видов доволно.