Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Fifa15, ќе го завршам GOT наскоро и обавезно по една партија од Victoria и Crusader Kings.

9674184368_51841e9b56.jpg

TEW_profile-610x343.jpg

Не знам која повеќе стресови ми зададе... :shook::brlav:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
azkend2_ss_6.jpg

Аzkend 2 одлична игрица за тепање на време, може да се игра и на прастар мобилен.... како мојот :D

akuji the heartless хак енд слаш платформска игра со мрацни елементи, тешка игра барем за мене ама дефинитивно беше забавна игра, така да ми се допаѓа играва ја играв на пс1 емулатор.

Apocalypse, платформска пуцачина што брус вилис го позајмува гласот во играва мислам, инаку играва ми беше многу забавна ама многу кратка игра, дефинитивно би ја играл пак уживав од почеток до крај.

Wolfenstein new order ја завршив до скоро и сум импресиониран од обработката на ликовите и многу добро дизајнираните секвенци, уникатно гејмниг искуство и разбирам зошто Јаци и бискут толку високо ја рангираа за 2014та... препорака од мене добива.
Во меѓувреме продолжувам со Talos principle која пријатно ме изненади, а глеам и дел од тимот се луѓе кој работеле на FTL и Swapper... логичка фпс пазл игра поткрепена со доста занимлив плот за природата на животот,свеста,АИ.... апсолутна препорака во овој период во кој нема некој бомбастичен наслов т.е евентуално дур се чека искачањето на Dying Light.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom