Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Првиот и Вториот дел не ми ги пушта на емулаторот, тројката ја завршив, четворката ќе ја оставам за крај, а сега моментално почнувам петката да ја играм (y)

Tomb Raider: Chronicles
ibjJPaiYOuBGF2.jpg

Е тие се тие Tomb Raider игри, сум ги играл и поминал сите до сега излезени(некои повеќе пати) и ги обожавам сите освен новава... убавата графика не може да надомести за загубата на она што го сакав кај игриве. Новава се претвори во полу-Uncharted cinematic-third-person-shooter со еден куп QTE и преголема линеарност. Секоја отворена локација беше пропратена со 30 скроз линеарни затворени ходници, пролази, мали соби и еден куп досадни противници...

Јас па си мислам ќе најдам тука некоја нова интересна игра, тоа сите играат стари игри...

Warhammer 40k Soulstorm. Овој пат со Орките, од секогаш ми биле интересни а никогаш не сум играл со нив

Age of Empires 3 - не многу стара игра ама и не многу нова

Battlefield 3 multiplayer konecno najdov crack za multito:)

Castlevania Lords of Shadow 2

iskocila, pa denes i sednav.. dobra hack and slash za pauzi od obvrski

kid dracula на нес добра игрица имам поставено плајтроу на мојот јутуб канал и мојот блог ако некој го интересира.

Bioshock Infinite Burial at Sea Episode 2

Изиграј ја (ако не си ја поминал) Heavy Rain. 10 пати да ја играш, 10 различни игри можеш да играш.
Ја изиграв, ама само еднаш т.е. еден крај... Нека помине малку време, па пак ќе ја играм... Ја знам јака е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom