Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ace combat на пс1 добра игрица малку кратка ама добра.

Silent Hill 2, евоцирам спомени од раната младост.

Настрана фактот што графиката заостанува гледано од денешна перспектива, сепак се работи за ненадминлива игра кога е во прашање хорор- жанрот, со мрачна атмосфера која те држи цело време во неизвесност. Посебна приказна е музиката во играта која одлично се вклопува во атмосферата.

Silent Hill 2, евоцирам спомени од раната младост.

Настрана фактот што графиката заостанува гледано од денешна перспектива, сепак се работи за ненадминлива игра кога е во прашање хорор- жанрот, со мрачна атмосфера која те држи цело време во неизвесност. Посебна приказна е музиката во играта која одлично се вклопува во атмосферата.

За мене одсекогаш бил гејмплејот/приказната пред графиката... (y)

The Elder Scrolls Online Beta и ОК ми е игричево ама нема да ја купувам барем не на старт, можеби кога ќе и намалат цена или кога ќе ја направат FTP ќе ја играм повторно :)

Првиот и Вториот дел не ми ги пушта на емулаторот, тројката ја завршив, четворката ќе ја оставам за крај, а сега моментално почнувам петката да ја играм (y)

Tomb Raider: Chronicles
ibjJPaiYOuBGF2.jpg

Метро 2033 играте е закон преубава приказна атмосферата немам зборови
Метро Last Light е многу добра игра прво таа ја изиграв немам зборови
Ја прочирав книгата затоа почнав од Метро Ласт Лајт
Но сакав сега да ја пробам 2033
Закон игра ја пропорачувам на сите (y) Малку е страшна ама ај тоа нема врска

Stronghold Kingdoms .... ти јебем срањето, демек фри ту плеј.. купи ова купи она, забрзано ова толку пари нолку пари... 100 евра не те расправаат за да бидеш рамноправен за битка... цел ден изгубив додека ми се населат 5 луѓе во замокот.. така да не е веќе играм во моментот, туку играв. Сега ќе побарам ESO ако може во бета да влезам некако... ако не I used to be adventurer like you , than I took and arrow to the knee , Skyrim.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom