Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
the raven: legacy of the master thief се надевам дека ке ја продолжат играта, инаку добра игра.

Amnesia: The Dark Descent - Само што ја почнав, ги „исмиксав“ хемикалиите и можам да продолжам преку тоа „ткивото“, но ми здосади некако, очекував повеќе адреналин :D

Amnesia: The Dark Descent - Само што ја почнав, ги „исмиксав“ хемикалиите и можам да продолжам преку тоа „ткивото“, но ми здосади некако, очекував повеќе адреналин :D

Би требало да ти стане поинтересна понатаму ама зависи од твојот вкус, мене ме држеше до крај, меѓу омилените игри :)

Ја завршив "играва" пред саат време, за оние кои сакаат одлична приказна со прекрасна атмосфера која ќе ве одземе не повеќе од саат-два. Гејмплејот е минимален и сосема одговара на она што сака да го постигне играта. чек ит!

DOTA 2
154032469620PC1.jpg

Баш во моментов ФМ 2013, инаку откако ја земав BF3 (The Humble Origin Bundle) неа најчесто ја играм. Во последно време помалку, речиси ич не играм CS:S, а за занимација чат пат знам да изиграм некоја утакмица FIFA 13 во последниве 2 недели.

Legacy of Kain:Blood omen.Играва е од нафталин,97 година и ми ја препорача едно другарче како култна игра што не би смеел да ја пропуштам.Интересна приказна,атмосферата е ок,за графиката-не прашувајте,со оглед на тоа што е излезена пред 15 години.Во план ми се и наредните 4 дела,всушност и заради запазување на приказната почнав од првиот.

Pinball Arcade
добар одмор од шутери и такви едно-те-исто глупости
вистински пинболи, за разлика од Pinball FX глупостине
омилени - Medieval Madness и T.o.t. Arabian Nights

кај и да е, би требало негде сега у септември да дојде и на ПЦ...деновиве ја тестираат ПЦ верзијата

s.t.a.l.k.e.r. clear sky тешка игра, ама добра и игрива игра, има сајд мисии неколку

Virtua Tennis 4 ama kamerata ja mestam na Follow (najblizu i go sledit igracot) perverzii e posebno so Nadal i Federer ko ke igras mn realno mavet probajte :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom