Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
game of thrones добра рпг игра со стратешки елемент на тепање, според мене има добра прича и може да се влијае на приказната.

need for speed: most wanted (2005), според мене многу забавна игра.

need for speed: most wanted (2005), според мене многу забавна игра.
Не вервам дека ќе излези подобра игра со подобар гејм плеј од мост вантетд(2005)...стварно врв игра

Counter Strike 1.6 . Врв на сите времиња

Не вервам дека ќе излези подобра игра со подобар гејм плеј од мост вантетд(2005)...стварно врв игра
освен карбон не сум играл понатаму од мост њантед 2005 кевидам какви се продолзенијата, инаку тука имаше помалку делови за ставанје на колата инаку супер е играва.

освен карбон не сум играл понатаму од мост њантед 2005 кевидам какви се продолзенијата, инаку тука имаше помалку делови за ставанје на колата инаку супер е играва.
Не постои продолжение на мост вантед...една е most wantetd две нема!
Абе пичку матер не се најде некој ебан газ во студиото да извади така добра игра ко ова...комплет!

Не постои продолжение на мост вантед...една е most wantetd две нема!
Абе пичку матер не се најде некој ебан газ во студиото да извади така добра игра ко ова...комплет!
не зборам за продолженија на мост вантед туку за нфс, инаку се сложувам досега што сум играл нфс игри а и тркачки игри оваа е најдобра иако и бурноут парадиза е доста забавна иако не припаѓа на нфс, се надевам дека ќе извадат подобра од мост вантед ама мали се шансите за тоа.

За тоа време играте е одлична

метро 2033 освен еден баг на крајот на играта (гаме паузед) играта е добра иако малку тешка.

Rage
добар ФПС, разновидни мисии, вожњите се добро направени, графика, интересни ликови, итн...
пред оваа, по сат ипол-два играв па дилитнав некои тапа ФПС како Крајзис 3, Килзоун 2 и Резистанс 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom