Фан Клуб: Тотенхем

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Во право си, на Павличенко ќе му треба мнооооооогу време за да почне да игра како на ЕУРОТО, а Бентли е цел живот во Англија и го знае и стилои на игра и се останато, така да у тој поглед тој би морал да има предност во однос на Русинот, или барем да бидат тандем ...

А шо па одигра на ЕУРО Павличенко??? Просто се чудам како сите се испопалија на него, имаше 5000 по натпревар шанси и даде 2 или 3 гола вкупно, е голема работа направил, да беше посалам напаѓач 6 пати минимум ќе стрелаше.

Де некој ако знае со кој играт следното коло. Иначе не ми е јасно како успеа да земат бод од Челзи.

Друже, ЕУРОТО нему му беше отскочна даска, тоа е више него јасно. Тој колку гола дал и колку промашувал не е уопште битно, тој важно се афирмираше као добар шпиц и егзекутор на акциите и сите го ставија во листата на најзаслужни Руски репрезентативци за пласманот на Русија во полу-финалето ... :wink:

Де некој ако знае со кој играт следното коло. Иначе не ми е јасно како успеа да земат бод од Челзи.

Наредното коло Друже гостуваат на Стоук Сити. И таму ги чека пекол ... :vozbud:

Друже, ЕУРОТО нему му беше отскочна даска, тоа е више него јасно. Тој колку гола дал и колку промашувал не е уопште битно, тој важно се афирмираше као добар шпиц и егзекутор на акциите и сите го ставија во листата на најзаслужни Руски репрезентативци за пласманот на Русија во полу-финалето ... :wink:

Абе еден егзекутор шо е тоа чудно едно, 5 шанси промашува 1 гол дава... шпиц играч :uvo:
А за успехот на Русија на Еврото имаше дузина играчи позаслужни од него, ама тоа е веќе друга тема.

Се чудам како ни зедоа бод....Не ми е јасно:toe:
Иначе многу сакам да се борат за опстанок...

ima li nekoj sto naviva od forumov za ovoj Luzerski totenhem....me zaebaa za 10000den. na lifce mamata da im ja ebam...odvratni

очекував многу од Тотенхем оваа сезона,но :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom