А
Ајсшутер
Гостин
Епа сите ние го играме Тотенхам на кладилница ние да го спасуваме он дното а не он сам да се спасува 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе на почетокот некој викаше дека ке играл оваа година Тотенхем во Champions League,изгледа помешил со Championship league![]()
Абе до менџерот ке да е...не го бива...се надевам дека нема да паднат во championship...
Хуанде Рамос аут, Дик Адвокат ин.
Тешко , не за носењето на Адвокат , него за отпуштањето на Рамос . Смешна ситуација , но доколку Тотенхем му врачи отказ на Рамос ке требаат со истиот да му исплатат и 19 милиони евра/фунти ( како Манчини со Интер ), не ми текнува на точната валута , а истото во ваква ситуација би бил огромен финансиски удар на тимот . А Рамос доколку самиот даде отказ , тоа е веќе друга приказна . А Адвокат и не е некој феноменален тренер , погледни ги Зенит во Русија . . .
А за Модрич не би се согласил дека е лоша инвестиција , истото важи и за Павличенко , проблемот во ваква ситуација се знае , лежи кај тренерот , има тим со одлични индивидуалци али никако истиот не може да профункционира како едно . Едноставно Рамос го нема '' тоа '' што е потребно да го има тренер кој води тим во Премиер Лигата која е една од најкомплекснте за менаџерите , заедно со Италија ( иако во истата се игра лош фудбал за око ) .
За оваа клаузула прв пат слушам, изгледа Тотенхем по секоја цена сакале да го доведат Рамос, навистина е многу 19 мил. без разлика дали се евра или фунти.
i ne znam kako moze da se tolku slabi vo premier ligata nevozmozno:nesvest: