Што сакаат (бараат) жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Ова прашање никој го нема одговорено,можеби и затоа што и самите незнаат што бараат(сакаат) (се мисли на нај атрактивните женски),дали е тоа атрактивност? пари? или пак слава? или сосема трето...??? Значи на кој начин мислите дека можете да и го свртите вниманието на една јака женска? И што мислите дали изгледот им е битен на жените??? како што тоа им е битно на мажите;)

ти го одговараш низ текот на твоите постови на темата. И кој рече дека никој го нема одговорено? Google, и ќе најдеш доста 'одговори' хаха

PRTVO I NAJVAZNO-STOP ZA LJUBOMORATA,NEZEN DOPIR,DIV I STRASTEN SEXXXXXXXX...................

Исклучи CAPS LOCK - Crazy in Love

И на крајот сфативме, дека сите жени од темава, бараат нежност, внимание, екстра секс и да ЉУБОВ ???

а да ке заборавев да ве прашам, вас жените, вие од љубов планирате да живеете ?

а и мислам помина времето на јаки женски , или демо/де/е , сега е време на спонзоруши , и не ги осудувајте одма као Курви , тие само се трудат да обезбедат нешто, за себе и околу себе, :)

И на крајот сфативме, дека сите жени од темава, бараат нежност, внимание, екстра секс и да ЉУБОВ ???

а и мислам помина времето на јаки женски , или демо/де/е , сега е време на спонзоруши , и не ги осудувајте одма као Курви , тие само се трудат да обезбедат нешто, за себе и околу себе, :)

ха ха ха , дечко ,се слусаш ли што збориш??
Ако е за тоа јас сум спонзоруш ;) Нека ме брка некоја со пари:)
ХА ХА ХА шетајјјјјјјјјјјјј!

Чекај малце, ти ги браниш спонзорушите и ваквиве кучки што ни шетаат по светов во денешно време?

[Без фрлање и слични ствари leandra]

vaka...
sega ke ti objasnam sto tocno sakaat zenite
sakat malku razbiranje,doverba od drugite,da se pocituvani,i pred se da se pocuvstvuvaat sakani
veruvaj mi tie se zadovolni so mnogu malku no obicno nikogas ne go dobivaat toa so im treba
ne znam zasto
mozebi zatoa sto drugite ne sakaat da im go dadat toa so go zasluzuvaat ili ne znaat kako no ne e vazno.
toe e se

Патрик... [без возбуди!leandra]за тоа што мислиш какво е денешното време. Да не сакаше случајно да живееш пред 200 години кога немаше ни струја и кога ако му ја земеш женската на некој со повисок статус од тебе ќе ти го пресече вратот? :)

abe ni oni ne znaat sto sakaat.koga oni ke doznaat sto sakaat e togas ke mozeme i nie da pocneme da otkrivame sto e tajnata na zenata kako bitie...

Чекај малце, ти ги браниш спонзорушите и ваквиве кучки што ни шетаат по светов во денешно време?

.......

[Мирни!leandra]
П.С. на крајот има смајли ( :) ), што значи дека не сум толку озбилен

vaka...
sega ke ti objasnam sto tocno sakaat zenite
sakat malku razbiranje,doverba od drugite,da se pocituvani,i pred se da se pocuvstvuvaat sakani
veruvaj mi tie se zadovolni so mnogu malku no obicno nikogas ne go dobivaat toa so im treba
ne znam zasto
mozebi zatoa sto drugite ne sakaat da im go dadat toa so go zasluzuvaat ili ne znaat kako no ne e vazno.
toe e se

ха ха ха , и ти викаш,атрактивните женски немаат внимание..
Секој втор што ке го сретнат им се лигуши и им симнува ѕвезди!

според мене а и вклучувајќи го тоа што го сакам јас многу девојките стварно бараат многу малку работи, али денес ретко кое мушко и тоа може да го исполни....малку внимание, почит и никако папучарење сето ова добро спакувано и комбинирано ни премногу ни премалку ќе ја натерате девојката да се заљуби во вас

„Добар“ процент од луѓето (и жени и мажи) бараат само ca$h и ниско задоволување на основните нагонски потреби друго многу и не ги интересира во ова општество. Има и поинакви, сепак.

Се. Ама баш се. А ако добијваат се што бараат е тогаш им е досаднооо... И ај сеа!!!
(Општо кажано!!!)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom