Бакнеж при прво запознавање или потоа?

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
ako imam namera uste odma neso so nego da ako ne ic i ne se zamaram

apsolutno mozes da go baknes na prv sostanok cisto da vidis kakov e! a mozes i da pocekas i da si poigras malku so nego/nea! ali slatko e u sekoj slucaj

Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?

Пољубацот велиш а?:vozbud:
После третиот состанок може некако:nesvest:
Just kidding..Глупав критериум за "тежината на девојките":vozbud:

Пољубацот велиш а?:vozbud:
После третиот состанок може некако:nesvest:
Just kidding..Глупав критериум за "тежината на девојките":vozbud:

A што се случува со многубројните „мувања“ по дискотеките , кога ни се знаат ни се познаваат се муваат , се лапаат - драпаат и се останато..

што значи тоа?
Секако доколку сакаме нешто повеќе ќе ни треба повеќе време.. ама па и глупаво е кога не ја знам одма да ја залапам.. што ако е убава , ако ми пренесе некоја болест? па дури и настинка да е?

Pa zavisi od momentot i licnosta,ako mi se sviga,ako znae da napravi dobar muabet i da se pusta na ubav nacin se si se mesti samo i odi spontano,ne sum protiv!A ako e sprotivno od ova ednostavno davam na znaenje,negovo e dali ke prodolzi da mi se pusta.

Не се правете паметни, ке чекате втор или трет состанок.
Кој чека - нема да дочека (реплицирам на горните постови).
За да очекуваш од некој бакнеж, значи мора да има некоја хемија - е ако веќе ја има ? што мајка тогаш треба да чекаш ?. Што, да му покажеш дека си поштена? - не. (грешка). Сите веќе ја знаеме границата за првиот бакнеж, а камоли за секс.
Така да, не паметувајте, туку однесувајте се како Ви налага ситуацијата и уживајте во неа. Бакнувајте се !

За мене се зависи од моментот, доколку се почувствувам дека треба да има бакнеж, не се двоумам. Колку повеќе се размислува, толку полошо. а и најлошо е кога ќе се каете.

Не се правете паметни, ке чекате втор или трет состанок.
Кој чека - нема да дочека (реплицирам на горните постови).
За да очекуваш од некој бакнеж, значи мора да има некоја хемија - е ако веќе ја има ? што мајка тогаш треба да чекаш ?. Што, да му покажеш дека си поштена? - не. (грешка). Сите веќе ја знаеме границата за првиот бакнеж, а камоли за секс.
Така да, не паметувајте, туку однесувајте се како Ви налага ситуацијата и уживајте во неа. Бакнувајте се !

Напишано од Lady:
Пољубацот велиш а?
После третиот состанок може некако
Just kidding..Глупав критериум за "тежината на девојките"

Принудена сум детално да ти појаснам....
Just kidding-значи дека не мислам она што сум го напишала, шала е.....
Со "глупав критериум" сакам да кажам дека ова прашање си го поставував до 5-то одделение, а тоа дали бакнежот ќе биде од првиот состанок или од првата минута не објаснува дали ние вредиме како личност, дали паметуваме со тоа и слични глупости....

ма одма, да не губиш време..се разбира доколку дозволува моментот

"Pa sto znam...
ok e.Ne e nisto strashno.Jas vidov tema na forumov "seks na prva vecer", pa ne vidov deka mnogu se izjasnija protiv toa (?!), pa sea za eden baknez:))
Mislam deka baknez na prv sostanok e sosema ok !:)"

Апсолутнио се согласувам...кога сексот на прва вечер не е табу...шо ќе праиме муабет за бакнеж

Па што не би могло:vozbud:
Сериозно, ако има хемија, и ако се „наредат планетите“ зошто да не. Ако има обострана желба, кога тогаш ќе биде, па зошто не и веднаш...

Едит: Под “наредат планетите“ подразбирам ако се е како што треба, т.е. да си се допаѓаат луѓето:smir:

На некој си 17 години можеби тоа исчекување е интересно но понатаму е глупо. Ако не се бакнеме од прва тогаш губам интерес за девојката и тоа е тоа.

Па зависи од моментот доколку постои можност затоа сигурно...не ги сакам оние после n-состаноци бакнеж,па после да ми е страв да ја прашам кога ќе можам за рака да ја фатам :pos:

Зависи што очекуваш од партнерот и што очекува тој од тебе. Каков карактер е, дали сака полека да се одвиваат работите или е авантурист. Значи за тоа си требаат двајца, можеби јас сум наумила ама тој не:pos: и обратно. Имам искуство со еден дечко кој по третиот состанок по некое си правило тогаш као треба да се бакне со девојката, мене ми беше многу чудно:pos: и уште ми е:pos: од тогаш го немам видено а не ни сакам:pos: пошто одеше се по некои правила тие три видувања официјални:pos: и избегав ама буквално:pos:

Не си требала да бегаш. Можеби потоа ќе те бакнел три пати. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom