Бакнеж при прво запознавање или потоа?

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Веб-сајт
www.nepokor.org
Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?

Нема ништо интересно во тоа. Каде е во тој случај слаткото исчекување од некое време и сите пеперутки додека се случи? Јас не сум за:)

ако ми се допаднал многу може да го бакнам одма..ама другиот ден си викам -требаше да се помачи малку-:icon_lol: нема врска,бакнежот е ок и на прво излегување.

И јас сум за! Ако ми се допаднала и има взаемна искра, жар, тогашш, дефинитивно да. Зошто да се мачиме ако тоа го сакаме. А, најслатко ми е тоа да го стори девојката, онака, во стил, те грабнува за глава и бакнеж. Мммммм....убајни.

Подобро е веднаш да се "случи" бакнежот за да видиш дали ќе има пеперутки:angel1:

Adr1anA напиша:
ако ми се допаднал многу може да го бакнам одма..ама другиот ден си викам -требаше да се помачи малку-:icon_lol: нема врска,бакнежот е ок и на прво излегување.
Адријана, Александра ми објаснуваше која ви е финтата у сето тоа, Ане ми ја направи на мене, и успеа само затоа што беф у безвезна состојба па ја остаиф да се праи фраерка.

Мене не ми се допаѓа тоа!

Зависи. Гледам да е на првото запознавање.. после работите полесно се одвиваат. После бакнежот некако си поопуштен, послободен, повесел..:icon_roll Е сега доколку типот се срами а јас сакам да го бакнам ја превземам ситуацијата во мои раце, додека не се отсрами и после сме на иста фрекфенција.:wink:

Tonchie напиша:
Адријана, Александра ми објаснуваше која ви е финтата у сето тоа, Ане ми ја направи на мене, и успеа само затоа што беф у безвезна состојба па ја остаиф да се праи фраерка.

Мене не ми се допаѓа тоа!
најмалку што сакам е да се праам фраерка- ако ми се свига типот ептен -ок може да се случи одма -ако ми се свига ама не доволно оставам за понатака.

Ако сум сигурна во чуствата, ми се свиѓа типот, да - одма бакнеж, ако не сум сигурна, тогаш не, ќе си поиграм ќе флертувам некое време :)

па полесно е да акнеш корпа него да ти акнат- замисли она му иде да го бакне а овој се трга...додека машките се навикнати на тоа или па помалку се замараат -ако биде ок ако не пак ок-

Adr1anA напиша:
па полесно е да акнеш корпа него да ти акнат- замисли она му иде да го бакне а овој се трга...додека машките се навикнати на тоа или па помалку се замараат -ако биде ок ако не пак ок-

:ne:
Машко тешко да ти се тргне ако ти му се пуштиш.

Pa sto znam...
ok e.Ne e nisto strashno.Jas vidov tema na forumov "seks na prva vecer", pa ne vidov deka mnogu se izjasnija protiv toa (?!), pa sea za eden baknez:))
Mislam deka baknez na prv sostanok e sosema ok !:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom