Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
Точно не можам да одредам колку не ми текнува....како шо памтам мислам беше 2 дена или поточно кажано 48 саата и шо се вика лазев по земја од шо ми се спиеше...паѓав буквално...а инаку имам прочитано дека доколку еден човек нема спиено 17 часа почнува да се однесува како да има 0,05 промили алкохол во крвта...а, кога веќе ќе стаса да нема спиено 48 саата се појавуваат халуцинации....

Па некаде околу 23 часа претпоставувам. Никогаш не сум се нашол во ситуација да морам повеќе од тоа да седам буден.

Па најваројатно некои 48 часа ама едвај со милион кафиња,ама брат ми го држи рекордот целиу 72 часа:nesvest:

3 dena i vise nesmeam da si go povtoram toa....
posle i loso mi bese ali taa nedela mi bese prav haos....

sega poslednive 3dena nemozam ama voopsto da spijam,neznam sto pobogu se deshava so mene ama nemozam da zaspijam,pa se nadevam deka deneska konecno ke mi uspee da spijam.

Сум издржувала многу пати до негде 50 саати да не спијам, за повеќе не се сеќавам, веројатно не.

72 часа.
После тоа спиев два дена, станував само за да јадам и да уринирам.

Имам издржано 7 дена или приближно 166 часа ама тогаш бев на големи количини редбул кафа и доста дроги што ме одржуваа буден
Тоа беше додека работев во една дискотека и воедно одев и во школо и предку ден имав доста сериозна обврска со што не ми дозволуваше да заспијам... после тоа имав спиено цели 3 дена без да станам (мојте мисеа дека сум во кома:nesvest:) и бев бел во фаца со подочњаци на лицето до образите
Тогаш се здобив со нарколепсија од која се лечев 6 месеци потоа и сеуште имам последици

Не се секавам ама сигурно не биле повеке од 12 саати.Можеби на некој му е чудно но јас сум зависник од спиење. :toe:

Вирус џаст фор д рекорд...човек може повеќе да издржи без храна од колку без сон...така да...
Инаку неам спиено 24 часа и толку.

Вирус џаст фор д рекорд...човек може повеќе да издржи без храна од колку без сон...така да...
Инаку неам спиено 24 часа и толку.
колку за информација светскиот рекорд го држи англичанец со неспиење од 11 дена само тој што се одржувал со енергетски пијалоци тревки чаеви и слично јас бев на енергетски пијалоци кафе и мендилекс :uvo: и после тоа имав нарколепсија :helou:
Така да ... :bip:

Golema blagodarnost do RED BULL, koj uspea da me ordzi na eden seminar budna samo so nekolku casa nokno spienje, celi 7 dena....Edna povozrasna zena mi prijde i mi rece "Izvinete ama vie da ne se drogirate?":pos2: :pos2: :pos2:
I am not Alone :bip:

60тина саати, од кои 2 пати по 12 саати на работа а останатото време играјќи C&C Generals.
Потоа во автобусот накај дома халуцинирав, а шоферот ме тераше да го пријавам преку нет за некој конкурс за шофери во НАТО.
Сакав да му помогнам, но моето тело повеќе не можеше, пешачејќи од автобуска до дома се криев од сонценто кое што во тој момент изгреваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom