Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Да,на Postal почнав да плачам од смеење:pos2::pos2:

Na Titanik na krajot koga brodot tone a lugeto begaat i skokaat vo vodata pa gi pokazuvaat na pocetokot koga se kacuvaa i bea mnogu srekni deka odat vo Amerika pa i taa muzikata epten za placenje i na Lion King koga ke umre tatko mu na Simba a toj misli deka e zaradi nego pa ke izbega.

Да. На Just Like Heaven, The Notebook, A Walk To Remember и се разбира, Titanic:)

Да многу често ми се дешава на комедии да се изнаплачам од смеење али нормалное на некоја добra тажна сцена да се пушти по некоја солза
мислам не важи ова за луѓе кој гледаат нон стоп хорори

eee porano na Kralot Lav :) i na Titanik - Rouz ko ke bidi stara , i ko ke izlezi nadvor ko ke se kaci na ogradata i pred da go frli toa sranjeto lanceto , ke se prisekja koga bila mlada kako bese so toj Dzek , e tuka tazno mi dojde nekako i mi prokapea solzi :) mozi i zosto 3 sati pred televizor - ne znam :)

Како помал на Титаник, а сега во скоро време на American Pie (сум плачел од смеење)

Мн јако плачење сте удриле сите брао брао !! а последниот плачел али од смеење интересно ова :uvo:

На филмот Тетовирање.

Плачев кога Љубо-манијак го отепаа. Човекот беше обвинет само затоа што се бранел со силување. :icon_frow

Не плачам никогаш на филмови, неможам знам дека е се тоа глумење и не се соживувам, макар било тоа и вистинска приказна.
Ама затоа знам да си се утепам од плачење на некоја добра книга без среќен крај.:helou:

ne mi se slucilo samo ednas, ama na City of angels kolku so imam placeno:( emotivna sum mn jbg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom