Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Имам плачено на повеќе филмови
Троја,Титаник,Зелената милја,Животов е убав и уште многу други ама сега не ми текнува

..сум плачела...:kesa:...Титаник...Тристан и Изолда...Празен град...и ред др!!

Немам баш плачено, меѓутоа ми се насолзиле очите на Коса и Клик.
Има и други на кои во моментов не ми текнува.

Порано како помал гледав серии од овие по милион што имаат и редовно на секоја си плачев:)

The Green Mile

Ne zaplakav ama mi se natazi...

green_mile_ver3.jpg

плачам на хепи ендингс..онака,трогнуват ме.

Само на еден филм. City of Angels, со Мег Рајан и Николас Кејџ. Навистина вреди да се погледне. А има и неверојатен soundtrack: Iris - Goo Goo Dolls

За малце да се расплачам на крајот на I am Sam со Шон Пен...Не знам како успеав да се додржам али стварно ме трогна целата приказна а и глумата му е страшна...

Многу ме трогнаа Зелената Милја,Шиндлеровата Листа и Човекот Слон од Дејвид Линч.Инаку и пуштив некоја солза на овој последниот.

Плачам ама баш увек кога го гледам Der Untergang на крајната сцена, а умирам од нервоза кога Химлер се предава.т
Уф!

MV5BMTc5MjMxMzgzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI1MTAzMQ@@._V1._SX282_SY400_.jpg

Прв пат за филм плачев кога го гледав Моја девојка, ама го гледавме на кино со сестра ми, а мене обично ми е срам да се изнаплачам пред моите (не знам зошто ми е срам, кога пред другарки немам проблем за плачење :nenene:). И уште сто пати после тоа го гледав сама дома и посебно на сцената кога Vada Sultenfuss слегува по скалите со плачење откако татко и и кажа дека Thomas J. Sennett почина..:cry: Го обожавам значи филмчето :raz:
А оттогаш сум плачела и на Тетратка, Есен во Њу ЈОрк, Ловци на елени..ах ги има :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom