По природа сум многу цврста ретко плачам. Ама пред 2-3 недели го гледав Charlottes Web. Леле на крајот кога почнаа да течат тие солзи.....
неможев да се препознаам. А инаку тоа е филм според книгата Пајажината на Клементина...
Мене трагикомичен филм кај што течат солзи и од жал и од смеење ми е The 6th Ghost. Одпочеток многу ми е жал кога му умира братот на главната улога на терен, али после кога брат му ке биде дух, сум се мочал од смеење.
Плачка сум признавам плачам на глупи шпански серии
А филмови што ме растажиле и на кои сум плачела се City of angels, Прошетка за паметенје и Есен во Њу Јорк.
на ,,Оркански височини,, и ,, Игра на судбината ,, посебно на овој вториот , ама ретко плачам на филмови, на комедии често ми се случува да ми течат солзи од смеење,а во принцип не сакам да гледам тажни филмови, цел ден после ќе ми се навраќаат сцените.
Samo koga ke se isfrustriram od nekoj film i pcinjam da placam za zagubenoto vreme. Mi doslo da zaplacam koga citam nekoja kniga ama preku film mi e nekako nerealno.
хаха... епа никогаш вака не плачам .. не сум пуштил ни солза ама можеби не е филм .. туку документарец за Арсенал ... многу многу мемории ми разбуди филмчето .. и некако искочиа една , две солзи.. многу добар документарец за најдобрите играчи на Арсенал кои некогаш играле за клубот и како достигнале до таму... и тн... хахаахаха
а иначе не глеам некои трагедии .. романси хахах само комедии си глеаам од филмои класични така да... не сум пуштил солза хахах :helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.