Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Да, често плачам на филмови, последно памтам кога го гледав Down to you, се изнаплакав.. :nesum: ..а да и на City of angels исто ...

едит: и многу плачев кога заврши Дигимон :pos:

Имам плачено на "Basketball Diaries" со Леонардо ди Каприо и Мет Дејмон, стварно си го уништија животот.

Досега не сум заплачал на никој филм, додека на еден филм незнам како се викаше многу се натажив готов бех да заплачам но,не ни пуштив солза, :toe:
ке видиме за понатаму :pos2:

имам:kesa:

-најмногу на леси филмот со кучето
-на титаник
-страници за нашата љубов
па изгледа толку се:icon_lol:

Не, а најтажни сцени има филмот Пијанист.Поз

Солза????Море од солзи подобро кажано:)сум плачела и тоа на многу филмови,но во последно време многу поретко,не сум погледнала некои кои би ме разнежниле до толку:toe:

Pustiv solza na eden film sto bese mnogu zalen odnosno na edno dete mu umrea roditelite vo soobrakajka a deteto prezivea nz kako se vikase filmot

Солза, по 8-9 години пуштив на Click некни го гледав по трет пат, и ете конечно ме уништи. Страшно тажен филм.

p.s i love you цел филм неможев да се сопрам. плачам редовно на филмови и сакам да плачам на филмови.ке си се изнаплачам и после сум како нова си ја олеснувам душичкава

Mgh, да баш вчера кога го гледав Неморална Понуда, ми паднаа 2-3 солзи (без моја дозвола)...Затоа мрзам да гледам драми и романтични филмови и ги избегавам...:nesum:

p.s i love you цел филм неможев да се сопрам. плачам редовно на филмови и сакам да плачам на филмови.ке си се изнаплачам и после сум како нова си ја олеснувам душичкава

Pigsy a mozes li da mi kazes koj e toj film ili so koi glumci zatoa sto koga gledam na imb imase mnogu filmovi so ist naslov, a sakam da go gledam bas toj sto e najtazen:)

охохоооооо, и тоа на колку филмови сум плачела. Не само што сум пуштила солза-две, туку сум рикала :(
обично плачам на драми и сл., фамилијарни филмчиња и тако даље...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom