Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се кинам од плачење, на романтични сцени посебно.....а најглупо ми е ко ке се расплачам на шпанска серија со никогаш не сум гледала ни една епизода од серијата и ќе седне некој да гледа и јас плачам ли плачам. То е шо да прам...:kesa:

Досега не ама имало моменти кога едвај сум ги задржал солзите.

Да,на Dumb & Dumber.Со марамче си ги бришев солзите.

Vcera na Into The Wild. Odlicna avantura/drama so (logicki) dramaticen kraj.

Да памтам кога имаше премиера на Титаник кај нас во Скопје во сегашното кино Милениум на крај пред да умре Ди Каприо кога и вика на женската дека ке живее и ке умре како стара дама а не во водата и кога и вика дека нешто најубаво што му се случило е што добил карти и се запознал со нејзе.И после некое време умира.Еден од филмовите на кој сум пуштил солза а ги има повеќе.

да сум пуштил - кога гледам некој филм, а премногу ми се спие (обично кога ми се спие ми солзат очите)

Аууу ... да,на Прошетка за паметење со Менди Мур...не знам дали го имате гледано,ама јас три пати го имам гледано и три пати се расплакав.Исто и на Армагедон.

Јас пуштам белузлави, лепливи солзи од репродуктивниот орган кога гледам експлицитни содржини забранети за популацијата под 18 години.

Да, можам да кажам дека скоро на секој тажен филм плачам..Walk to remember и Титаник се филмови на кој стално плачам, секогаш ама баш секогаш..

на my girl кога умре меколи калкин

Абе и на Роки многу жална сцената кога ке му умре тренерот Мајк.Ама сепак не пуштив солза.

На многу филмови имам пуштено солзи.
Уште во основно имаше еден долгометражен цртан демек со крал артур(ама беше дете) и со оној волжебникот...или нешто така беше можеби некој од вас го знаат.
Е сега, таму имаше една сцена каде што маѓионичарот ги претвора двајцата нив во верверички(да не навлегувам во детаљи зошто и како) и една верверичка се зљуби во крал артур...ама он ја избегнуваше.
Сум цмиздрел 2 ипол саата откако заврши цртанот на таа сцена, не можев да се смирам.

Ова беше негде максимум 2 одд. Значи на многу филмови пуштам солзи, нормално кога ги гледам сам. Кога сум со друштво се држам-иако на титаник не можевда издражм за жал...when the old lady drops it in to the ocean in the end:(

Единствен филм на кој сум пуштила солза во животот бил Титаник...всушност...по тажен филм немам ни гледано...не сакам да гледам такви филмови...филмот ми е за забава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom