Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Многупати....особено на титаник..кога и да го гледам филмот плачам.....
Најчесто не можам да се воздржам кога некој умира...пример член од семејство, или двајца се сакаат едниот умира...сепак, плачам само кога сум сама, ако има некој до мене, се воздржувам!

никогаш!!!
ама баш никогаш не сум заплакал на некој филм...незнам зш...ко ќе плачит некој мене смешно ми е...:kesa:
ама филм е бе... шта га јебеш:tv:

На „Животот е убав“ со Роберто Бењини, особено на крајот.

DA DA NA FOREST GUMP.KOA UMRE ZENA MU I KOA KJE I ZBORI NA GROBOT.KOJ GO GLEAL ZNAE KOLKU E TAZEN TOJ DEL OD TOA EDNOSTAVNO RECENO REMEK-DELO
Da da dobro poznata scena (eden od omilenite filmovi mi e toj).
Inace film najveke koj me rastazil bil La vitta e bella so Roberto Benigni. E sega ne pamtam na nekoj od ovie filmovi da sum pustil solza ali znam deka bajagi me rastazile osobeno vtoriot.

Нон стоп плачам на филмови.Нон стоп.На убави сцени,на тажни сцени..ако сцената е јака,плачам.

На кои сум плачела?
Многу се,али ај ќе кажам неколку...
Титаник, A walk to remember, Патриот, Lion King, The other sister(така мислам се викаше) и уште мнооогу други.
Често знам да се расплачам на некој филм.Еве ќе ја цитирам Crazy in Love,пошто овие филмови најмногу ме погодиле и на нив најмногу сум плачела.

Дали плачам!? Понекогаш ми е тешко и да престанам, без разлика дали е убава или тажна сцената,ако ме погоди и многу ми се допадне одма плачам, не можам да издржам а да не заплачам......

Да заплачам на филм е буквално невозможно.
Може проблемот е и до мене, ама тие шо плачат стварно ми се чудни...
Тажната сцена не може да допре до мене и да ме расплаче, ниту пак да ме растажи. Едноставно знам дека таму позади нив се наоѓаат 50 луѓе со камери, со листови, со микрофони и сл.
Дури и не памтам кога последен пат сум плачел поради било која причина. Воопшто не сум сентиментален.

На Men On Fire...
Мора да го гледате овој филм ако досега не ви е гледан.

сцената избришана по забелешка на dzimej :)

На Men On Fire, не знам како ама ми насолзија очите кога го убија Дензел на крајот :(
Мора да го гледате овој филм ако досега не ви е гледан.
Фала шо ни го раскажа филмот, сега никој нема да мора да се труди да го гледа.
Па добро бе луѓе, кажете само на кој филм сте плачеле, немора на која сцена. Има некои што не ги гледале некои филмови и со самото тоа им ги упропастувате. Фала.

колку што се сеќавам, не

Фала шо ни го раскажа филмот, сега никој нема да мора да се труди да го гледа.
Па добро бе луѓе, кажете само на кој филм сте плачеле, немора на која сцена. Има некои што не ги гледале некои филмови и со самото тоа им ги упропастувате. Фала.

OK, моја грешка, поправено.
Ама не требало да ме цитираш, сеа од кај тебе ќе видат :)

Како и да е изгледај го филмот ако се љубител на добра акција и првокласно интерпретирање на улогите.

Schindler's List

Филм на кој нема шанси да не пуштите солза, баш денеска го гледав... преубав, претажен, преоригинален :nesvest:

koga bev mal na titanik zaplakov ama sega sum golem i ne placam

Јас не, сум се натажил многу пати ама никогаш не сум заплакал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom