Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
А walk to remember,
green mile,
saving private ryan,
notebook,
shindler's list,
silk,
marley&me,
city of angels...

eden kup izlegoa deka me rasplacele:kesa:

На The Notebook, не само што пуштив солза, туку плачев ко бебе.

Уствари имам плачено на многу филмови, ама на овој беше, невидено плачење.

Кога се работи за плачење по филмови...:pipi:
I am Sam, Sweet November, City of Ghost, Million Dollar Baby, Goal, Armagedon, Love Actually, John Q, The Notebook, Message in a bottle...има повеќе...само на овие ми текнува сега...а плачам и на некои така што нема нешто ау...ама пак е тажно...ма плачам на се!:pipi:

На The Notebook, не само што пуштив солза, туку плачев ко бебе.

Уствари имам плачено на многу филмови, ама на овој беше, невидено плачење.

Неможев да го догледам од што плачев!! Бруки!:pos2: И не познавам девојче што не плачело на филмов. Сите пуштиле солзи.:)

Да, се разбира дека сум пуштила солза на филм.
Највеќе што сум плачела било на P.S I Love You ..
Тој филм ми е омилен и ми буди прекрасни спомени.

На мноогу филмови :) На Titanic , Sweet november и на A walk to remember се истурив плачејќи :icon_roll

Slumdog Millionaire :)

Плачев на Кралот Лав. Моментот коа Муфаса...таткото на Симба умре...и Симба остана сирак...за мене беше многу жален момент. Пуштив солзи крокодилски...

Twilight филмчево е закон сеа не е многу романтичен пошо е со вампиришта али нема везе солза пуштив кога вампирот ја бакнува страсно цурата и мора да се тргне за да не ја исцица пошо ја сака премногу

Секогаш плачам на филмови затоа сакам сама да гледам:kesa:

Пуштам по некоја солза, се разбира. :helou:

Еднаш у живот се имам расплачено на филм.Не сум некоја чувствителна личност да се лигавам на свашта,ама на Green Street Hooligans 1 се расплакав на крајот,многу потресен крај има филмот :(

Јас си плачам на ногу филмови...Click, John Q, Terminator(незнам кој дел беше), и синоке на еден филм се расплачав...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom