Последен гледан концерт?

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
MSV напиша:
Абе...Ти сакаш да почнам да плачам и да ги кобам моите што ме родиле тука????:icon_eek:

вчера кога видов листата, сфатив во која пустелија живееме ние (не дека до пред тоа не знаев :))))

LouWeed напиша:
sea da ti kazam deka nejkev da ja skeniram vleznicata od death svirkata, deka mi e u ramka stavena i ima potis od gene hoglan................:music3: :music3: :music3:

:music3::music3::music3:.......се запозна со него а?

се си видел...SUICIDIAL TENDENCIES, BIOHAZARD,DOGEATDOG,DOWNSET, SEPULTRURA...ја само да си воэдивнувам

ARHANGEL-18 GODINI ARHANGEL 29.10.2005 SKOPSKI SAEM (KONCERTOT BESE STRAVA-NIKAD NE BILE BOLJE ARHANGEL)

Vcera, 29 Noemvri, Univerzalna sala.

PARNI VALJAK, rodenden 30 godini postoenje.

Fantasticna izvedba, odlicen zvuk, neverojatna svirka od blizu 3 casa. Uste ednas golemite profesionalci, legendi i majstori na RnR od bivsite YU prostori, odrzaa lekcija kako se sviri vo zivo.
Potkrepeni so najdobroto od MKD, Tose Proeski, so izvedbata na "Jesen u meni".

Nemam poveke sto da dodadam, toa trebase da se vidi vo zivo. Samo, maka mi e, si go zaboraviv aparatot vo kola, pa nisto ne slikav, taka da ako nekoj bil, moze da mi dade nekoja slika, ili video zapis :)

When Dream And Day Reunite :music3: :music3: :music3:

Тоа беше пред една година нели...

10 Декември Скопје СРЦ Кале 19h...ми пише на постерот....:wink:

Последно во живо ги гледав Архангел.Стварно се потрудија.А на компјутерз сега го гледав Live in L.A. od Death i Rude Awakeing od Megadeth

Deep Purple--California Jam 74`--- Денес го гледав
А во Живо---Deep Purple U Skopje!!

Mungos напиша:
Последно во живо ги гледав Архангел.Стварно се потрудија.А на компјутерз сега го гледав Live in L.A. od Death i Rude Awakeing od Megadeth

Arhangel na posledniot koncert bea....u dosega najloso izdanie. mislam ok ajde publikata gi znaese napamet site pesni i peese vo euforija.......A i Risto odvreme navreme potpevnuvase so niv! mislam za sramota.:shok:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom