Последен гледан концерт?

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
The_Grim напиша:
Arhangel na posledniot koncert bea....u dosega najloso izdanie. mislam ok ajde publikata gi znaese napamet site pesni i peese vo euforija.......A i Risto odvreme navreme potpevnuvase so niv! mislam za sramota.:shok:
Можеби зошто очекував да ги видам во многу полошо издание па ми се видоја добри,незнам.Ристо знае и повеќе да ја оплеска.Оттука и заклучокот дека беа добри.Само малку се изнервирав со картите,наводно дечките не пееле за пари-300ден,па 400 а ни дадоа некој скапани маици кои сигурно накило ги имаат купено.

Иако е многу рано за вакво размислување но денес видов еден многу интересен податок.Monsters of Rock во Бугарија.Закон,во август другата година.Тоа мора да се види.За подетални информации и групи одете на http://metalbg.com/index.php?m=news&id=613&il=.Малу е скапо но ако се планира со време изгледа остварливо.

Sinoka vo Univerzalna.

SYNTHEZIS, so gosti Boris Trajanov, Tose Proeski, i Bilja Krstik i Bistrik Bend.
10 godini Synthezis.

Mnogu dobra muzika od site, ama losa organizacija.

МКЦ:

Промашена Инвестиција- навистина промашена инвестиција, барем сега засега... можеби со тек на време ке ги биде, сепак ни Суперхикс не беа сјајни на почеток на кариерата нивна.

Глоријан-ЗАКОН, го видоф во живо најпопуларниот пејач на сајберпросторот. Публиката умре од смеење слушајки го како пее:
Ти ми даде душо таа ноќ
тебе јас се соблеков, о о ооо

И на крај СУПЕРХИКС-добра свирка, во еден момент повеќе од пола од луѓето што беа во горната сала во МКЦ се шуткаааа, закон. Мојата омилена група... и женска си фатив на тој концерт :)

Tonchie напиша:
МКЦ:

Промашена Инвестиција- навистина промашена инвестиција, барем сега засега... можеби со тек на време ке ги биде, сепак ни Суперхикс не беа сјајни на почеток на кариерата нивна.
Пеер...
Кажи шо сакаш.....
Промашена се многу бољи бенд од Суперхикс.....
Само шо не се така иполирани...како ѕвездиве.....:wink:

MSV напиша:
Пеер...
Кажи шо сакаш.....
Промашена се многу бољи бенд од Суперхикс.....
Само шо не се така иполирани...како ѕвездиве.....:wink:

У право си....
Боље се...
Штета шо не ги фативме од почеток...

Hmmm...posleden glean koncert.....da denes...Roger Sanchez...na EXIT na Play TV....Tipot Roka EJ!!! :music1:

Goddess of Chaos напиша:
Па........вчера
Маааац.
Само да не и глеаше толку у газот на таа до тебе....:pos:

....
Ti da kutis....dobro pomina svirkata :wink:
Ama ti da peese....:icon_roll

Mesaja напиша:
Последен концерт што го гледав беше од Dream Theater-Live at Budokan во Токио.

Концертот е закон!
i ja isto. japancine poludea

go gledav vo zivo Steve Vai vo Sofija na 16 noemvri!!! Bev vo prviot red, neka vi e maka!!

Iron напиша:
....
Ti da kutis....dobro pomina svirkata :wink:
Ama ti da peese....:icon_roll

Пи*ка ти матер!
Му рекол Мујо на Хасо....
А ја тебе ти викам само да не си го замараш толку мозокот...:wink:
Не му праам услуги на никој шо не ме цени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom