досадна за тебеАууу стварно, се двојат ептен двајцата! а тука би го додал и Хју Лари, иако серијата станува досадна сепак глуми за сите пари...
мене ми е едина што е константно интересна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
досадна за тебеАууу стварно, се двојат ептен двајцата! а тука би го додал и Хју Лари, иако серијата станува досадна сепак глуми за сите пари...
Премногу важност и даваш на Брејкинг Бед, можеби за тебе е WOW ама серијата е просечна. Од 3та сезона единствено ми се допаднаа последните 2 епизоди (особено претпоследната епизода кога Волтер ги среди со колата дилерите), но серијата е бавна, нема - поради недостаток на музички линии од време на време и воедно ја имаше најдосадната епизода на сите времиња од било која серија, онаа со мувата. FFК цела епизода беше околу една мува - жити досадната оригиналност. Californication е ОК за гледање, ама не е којзнае што, не е реткост ликот на Духовни.Пффф Boardwalk Empire, ???
The Good Wife??
LOL!
Каде е Брејкинг Бед? во овој избор Декстер е без конкуренција, немам муабет.
П.С. Одлично што си ги изгледал Калифорникејшн и Брејкинг Бед, барем ќе имам со кого да водам квалитетна дискусија кога ќе почнат новите сезони![]()
Премногу важност и даваш на Брејкинг Бед, можеби за тебе е WOW ама серијата е просечна. Од 3та сезона единствено ми се допаднаа последните 2 епизоди (особено претпоследната епизода кога Волтер ги среди со колата дилерите), но серијата е бавна, нема - поради недостаток на музички линии од време на време и воедно ја имаше најдосадната епизода на сите времиња од било која серија, онаа со мувата. FFК цела епизода беше околу една мува - жити досадната оригиналност. Californication е ОК за гледање, ама не е којзнае што, не е реткост ликот на Духовни.
The Good Wife претпоставувам не си ја гледал, но серијата е една од најдобрите ако не и најдобра legal drama што сум ја гледал.
Кога Лумен му кажуваше на Декстер дека ќе си оди мислев дека Декстер ќе ја убие и ако се случеше тоа финалето ќе беше спасено и нормално следната сезона ќе имаше друг тек, простор за маневри со карактерот на Декстер ама заебаа работа.
хаххахахаххаLumen left because MCH is splitting up with his wife, any in real life the "dark passenger" is really Michaels homosexual urges, which he will explore next season with Quinn and Batista.
Браво за финалето на 5та сезона. Одлично го средиле, го испланирале како да биде што да биде.
И ми се допадна последната сцена
Декстер и eye contact-от со камерата
Леле, мислев дека ако глуми срцка ќе ја бива. Ама ноуп. Ни така не и иде.А девојчето што го глуми Астор, докажа дека не е спремна за актерка. Или само ние двајца забележуваме цело време дека не ја бидува ич?