Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе почне, ќе почне, ќе почне, ќе почне........ у септември на 26-ти :kez:Кога ќе почне петта? Кога ќе почне петта? Кога ќе почне петта?![]()
Showtime has renewed Dexter for a fifth season, which is set to premiere September 26, 2010. Julia Stiles will guest star in 10 episodes as a new woman in Dexter's life.[7] Shawn Hatosy will appear in a multiple episode arc as a "bad guy".[8] Maria Doyle Kennedy will also join the cast of Dexter in Season 5 as an Irish nanny. April Lee Hernandez has been called for a recurring role as a police officer, presumably working in Miami Metro’s homicide department. Jonny Lee Miller has been added to the cast, and will have something to do with Julia Stiles' character.[9]
On April 25, 2010, his wife, Jennifer Carpenter, announced that Hall was fully cured[16] and was set to get back to work for a new season of Dexter.
лош избор за жената му на Декстер (Julia Stiles) :nesvest:, друѓите се добри, April Lee HernandezСПОЈЛЕР
лош избор за жената му на Декстер (Julia Stiles) :nesvest:, друѓите се добри, April Lee Hernandez. И како го убација само Jonny Lee Miller?
![]()
НЕ!Оваа е лош избор? о.О Ме зезаш, нели?
П.П.С. Втора сезона најдобра? Осеќам некој акционен тип го кажа ова.
Dexter ме испоремети, после секое гледање саат до два бев у делириум. Самите приказни многу маваат на психа, али, нема што, серијата е феноменалена.
Драмите не се доволно сериозни?НЕ!
Погледај во какви филмови има глумено: драма, драма, драма, комедија, драма, драма, драма, романса, драма, драма, драма, комедија, драма, драма, драма, романса,.............. како ќе ја шминкаат да биде посериозна за крими-трилер.![]()