Влошки или тампони?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Влошки или тампони?

• Влошки

Гласови: 54 80,6%
  • Тампони

Гласови: 13 19,4%

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Јас сум за тампони :).

Мене ми се тампоните похигиенски некако, знам дека надвор не излегува ништо:kesa:А и немам посебно чувство, навика е сепак.Можеби првите две употреби ми беше необично, ама се навикнав. Не дека влошки не користам, зависи де.:pos2:

Може некој да ми објасни што е тампон.Зошто до пред 2 саати мислев дека се од оние хартиите на зид шо се лепат.
П.С.Мажко сум и несекејчи закашкав тука.:pos2::pos2:

Може некој да ми објасни што е тампон.Зошто до пред 2 саати мислев дека се од оние хартиите на зид шо се лепат.
П.С.Мажко сум и несекејчи закашкав тука.:pos2::pos2:

ова :icon_lol:
cl-3_tampon.jpg

Во уши се стават такви оти еден на еден друг му вика ако ти е повредено ушното тапанче за да се бањаш пак без да ти се оштете тампон стави.:pos2::pos2:
П.С. Незнаев дека изгледат како ракетки.

Во уши се стават такви оти еден на еден друг му вика ако ти е повредено ушното тапанче за да се бањаш пак без да ти се оштете тампон стави.:pos2::pos2:
П.С. Незнаев дека изгледат како ракетки.

Боже :pos:

Мислам како ги замислуваше? Во форма на коцка? Во форма на топка? Во форма на тријаголник? :pos:

Сеа уште да прашаш како се става :icon_lol:

Влошки,сега за сега.Мада мислам за неколку години и тампони

nekolku pati imam staveno tamponi,poso nemav vloski...i se nadevam ako nemam potreba i posleden pat ke mi bide...strasno neudobno i jezivo...plus ocekuvav sekoja sekunda da mi protece :\

Ух, ух, не ми е пријатно, сум пробала, и не ми е удобно, а можда и треба праксирање, ама во тие моменти ме мрзи да ставам нога на када, да се местам, а обилно ми тече, така да...Златни влошки, особено пелена ноќна за 242 капки:)
Е*ате женската ствар...:pipi:

Влошки сепак, тампоните не ми удобни некако :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom