Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IstoЈа комбинирам.
Ако треба да бирам подобри ми се тампоните, со нив и првиот пат ич немав проблем, се си беше на место и воопшто немаше нарушување на комфорот, не го осеќав. Со добра доза одговорност, тампони руууул! Нема чешма-филинг, нема наместено-изместено, нема паники од претек и флеки.
Види вака. Тампонот е едно малечко памбуче, кое како шо кажа Прл, ако го клајш правилно нема ништо да осеќаш. Долго е околу 5 см и мислам дека не можиш да го скиниш ни хименот, оти хименот е оддалечен 8 см од да речам дупчето![]()
аgreeСе ежам од тампони...никад не сум ставила,а мислам дека и нема да ставам.Улошки си се улошки![]()
Same here. Никако не можам да се навикнам на тампони. Дома сме четири женски т.е бевме (пред да ми се омажат сестрите) и сите користеа тампони, само јас од пусти страв не ги заменив влошките со тампони. Иако ми имаат објаснувано дека ако внимаваш (читај: правилно користиш) немаш гајле, за ништо на светов не почнувам со тампони.Влошки дефинитивно.
Имам употребувано и тампони на одмор и слично, свесна сум дека можеби навистина се подобри, ама тој стравот ме надвладува (страв дека конецот ќе се скине или ќе ми забега, ќе се заглави..и слично).