Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
Па со компјуитериве живот видовме за препишување се најдоа уште 150 нови начини за препишување

Студент/ученик без ливчиња на испит е како војник без пушка!
Препишувањето на тупачки дефиниции и досадни формули е секојдневие во мојот студентски живот.

Па со компјуитериве живот видовме за препишување се најдоа уште 150 нови начини за препишување
Арно викаш. Сега можеш апсолутно да правиш. Како ќе ти текне така да препишуваш.

Кога имам можност препишувам...
Сум препишувал со ливче во ракав, во индекс, под нога...
Најинтересен начин на препишување беше минатата година по предмет деловни системи.
Тестовите се на интернет, па така со помиш на википедиа извадив 19/20 :)

и ние правиме на PC,со интернет пред нас,ама професорот или шета,или ни го гледа desktop-от од неговиот ком. така да нема бегање.....али сепак убава ти е идејата....

и ние правиме на PC,со интернет пред нас,ама професорот или шета,или ни го гледа desktop-от од неговиот ком. така да нема бегање.....али сепак убава ти е идејата....
Јас успеав.. додека дојди до тебе имаш време да прочиташ неколку редови и да исклучиш апликација...

Ја во основно не сум препишувал многу многу но сега во средно ...... посебно по македонски до лани и физика:D таа македонски беше забегана лист А4 формат си го вадам на клупа и си препишуам дури еднаш не стасав да допрепишам па она ми диктираше :D а најинвентивен начин на препишување ми е ливчето под нога и кога проф е подалеку од тебе си читаш се шо ти треба и а гледаш се приближуе проф собираш се :)

п.с. да не се подречам добро ми оди '' работава '' :)

Јас успеав.. додека дојди до тебе имаш време да прочиташ неколку редови и да исклучиш апликација...
Хехе, значи на лагата колку и се кратки нозете.
Еве вака да ви кажам,
професорот има минимизирано прозорчиња од секој компјутер на Таскбарот, и ако некој ученик го минимизира тестот, прозорчето ќе му светне портокалово исто како на MSN.

Хехе, значи на лагата колку и се кратки нозете.
Еве вака да ви кажам,
професорот има минимизирано прозорчиња од секој компјутер на Таскбарот, и ако некој ученик го минимизира тестот, прозорчето ќе му светне портокалово исто како на MSN.
Не те сватив ова како ќе му светне портокалово...
Кај нас ништо не светеше... Минимизирај и препишувај.. ако те фати леташ и казна неколку сесии ако не честито си положи.
А никој не беше фатен, така да ова ти е одличен начин за препис.

Najinteresno mene mi bilo.
Polaga predmet Security za kompjuterski mrezi.
I bas na toj predmet uspeav da im ja haknam programata za polaganje i da si otvoram internet explorer. ustvari si imav internet a site prasanja na net bea.
LOSOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Toa se sluci 15 minuti pri kraj na ispit i pak pPADNAV :kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

ednnostavno sum mamel na recisi site testovi koi sum gi pravel i 2 ili 3 pati probale da me fatat i me fatile no na pogresna traga i bile izmameni
:toe::pos2:

Речси на секој тест препишувам..досега не се случило да ме фатат :wink:

Ако веќе препишувам тоа е од подготвено ливче скриено во длабочината на моите џебишта или под ракав или од некој шо ќе се нафати да ми кажува.Поретко препишувам али кога немам добро научено и то како ми служи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom