Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
Не ме бива за препишување, ретко кога сум препишувал.
Сега дури и да ми дозволат не препишувам, срамота е да се препишува на факултет :wink:

Batistuta напиша:
Не ме бива за препишување, ретко кога сум препишувал.
Сега дури и да ми дозволат не препишувам, срамота е да се препишува на факултет :wink:
Како бе срамота да не беа ливчината за препишување 50 % од младинава неедуцирана ке беше зато луге НЕКА ЖИВЕАТ ЛИВЧИЊАТА

B O K I напиша:
Како бе срамота да не беа ливчината за препишување 50 % од младинава неедуцирана ке беше зато луге НЕКА ЖИВЕАТ ЛИВЧИЊАТА
Mladinava ne se educira ako prepisuva, tuku uspeva da se pomine so polesno. A inace mnoooooogu retki se tie koi ne prepisuvaat. Jas se imam utepano od prepisuvanje vo sredno, pogotovo na matematika. A sega na faks e drug muabet, ali cat pat i tuka se praktikuva. Megutoa nemoze sekoj da prepisuva, treba da se ima darba i za toa, ako ne si se zaebal gadno.

во основно бев најголемиот препишувач а никогаш не ме фаќаа..сега во средно, ми се промиени мислењето, едноставно не вреди да се препишува, зш ја сум таков карактер и ќе ме повреди многу ако некој професор ме фати како препишувам..ЗАТОА, си учам редовно и во 99% од случаите немам потреба од препишување!

ako ne prepisuem na test sigurno dobivam kec a najveke prepisuam od livce
i go lepam na noga i go pokrivam go pkratkite pantaloni a mi se ima deseno u
sred zima da idam so kratki za da pepisuvam

DOBRO NE VI TEKNUE DEKA MOZEBI NEKOJ PROVESOR CITA PA POSLE KE NI
GI ZNAAT "TAJNITE NA PREPISUVANJETO"

ретко се дешава ама понекогаш препишувам овака....ќе земам ливчињата и со селотејп ќе ги залепам под подолг блузон и само го ролам...еднаш ме приметија дека гледам надоле ама кога станав блузонот се исправи и нишо не ме фатија:bip:

uf epten prespisuvam a sum najodlicnata ucenicka vo klasot i ne prepisuvam bidejki ne ucam tuku onaka. najcesto po istorija ili geografija. a nekogas i makedonski koga pravime pismena i me mrzelo da ja naucam i na kompjuter ke si napravam so fond 6 i teraj. maher sum za prepisuvanje.

Колку сум труп за препишување! ТРУП! Да имам се на се две реченици препишано, и тоа се тешки маки. Се потам, црвенеам, мислам дека сите гледаат во мене. Не бе, треба да си роден за тоа.
Ако не знам си станувам... абе шо да станувам, не ни влагам во предавална/училница

Што да пишувам кога кажа се што сакав да кажам... Ист сум! :)

Sith

e sega arno vi e vas 6-ka font i teraj jas porano se macev da pisuvam minijaturni bukvi na uste po minijaturni livcinja hah samo koga ke mi tekne kolku vreme mi trebalo za toa a ustvari za toa vreme ke sum gi naucela hahah.Problemot bese u toa sto kolku i da ucev mi bese strav da ne zaboravam nesto pa "4-ka" da ne dobijam of lele mladost ludost.Tupi mozok ako nemas rabota sega gledam deka tolku ucev eve minister za nauki stanav:pos::pos::pos:

Абе сум ја пишел цела клупа со состав по Македонски, и не ме фати професорката. Али само на Македонски препишував оти ми беше безвезно да ги учам тие составите.

ja mnogu retko prepisuvam, a najcesto na matmatika, koj ke pamti 20-30 formuli, NO ZATOA POSTOI KOMP, I IZMISLENA E WORD. FONT 6-KA STAMPAJ I NEMA SANSI DA TE FATAT, OSVEN AKO NE SE IZDADES SAM NEKAKO. ama sum rekol deka veke NEMA DA PREPISUVAM, zs ednas prepisuvavme se toj do mene so sedese, i nego go fatija,za zal, i koga vidov kolkav 1 dobi,(+ sam si go napisa,taka rece nastavnikot), i od togas nemam prepisuvano, edno celo polugodie. pozz

Сум препишувал на 1001 начин, ако има некој нешто да праша тука сум за совет.

Понекогаш си носам ливчиња со побитните работи за да се потсетам ако заглавам некаде.

Ректко и на секој можен начин:pos2: дали во ракав, под маса, под сукња, во чижма, сандала или во коса. Ма секаде имав ливчиња ама тоа ретко е ама секогаш е смешно. Од големи или мали ливчиња ајдеее обични во основно и во средно ахахааа:pipi:

Другар ми беше махер. Покрај него и јас се научив на трикови за препишување. Тој е крив, тој ме наведе. Сепак е еден вид на Професија.
Од полнети стила, ливчиња, пишење по делови од тело, препис од книги, you name it, we have done it.

Јака финта беше печатењето на текстовите по македонски на целофан. Црна боја на букви, светло кафеава боја на клупа. На прва клупа пред професорката препишувавме. Друга добра тактика беше
менувањето на тетратки. Купуваш четири тетратки, во три ги пишуваш трите можни состави. Четвртата е празна, во неа демек пишуваш на час. На десет минути пред крај, ја менуваш тетратката. Закон.

Сепак ништо не може да се рамни со биологија кога ги раскажував лекциите од по 7 страни, преку микрофон во wav формат па конвертирање и од компјутер одеа во iPod-от па од таму прес плеј. :S
Фрики знам, али се тешам со тоа што филм имаат снимено за нас.

200px-Slackers.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom