Судоку

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не сум нешто многу добар во ова, практикувам крстозбори да решавам. Додуша Судоку и не сум решавал многу-многу, ќе треба да седнам малце.
Хихихи, по една година со гордост можам да кажам дека ме бивало и во оваа ствар! Се навежбав, и сега кршам кичми!

ЈАс на работа кога сум решавам ако ми е досадно

иам судоку на телефонот..закон е...коа сум на предавање, а не ми се слуша или по дома додека одмарам обавезно играм

da eden "drugar" stai na negoviot mobilen sudoku zasto mene mi bese omilena igra, a jas cesto mu cepkam po telefonot pa moram da se zanimav so nesto....btw stvarno interesna igra:vozbud::vozbud::vozbud:

da eden "drugar" stai na negoviot mobilen sudoku zasto mene mi bese omilena igra, a jas cesto mu cepkam po telefonot pa moram da se zanimav so nesto....btw stvarno interesna igra:vozbud::vozbud::vozbud:
Морам да се согласам со Анџи, многу интересна логичка игра-го развива мозкот и интелигенцијата (хехе ко реклама ова звучеше)

Mnogu interesna i zarazna igra, obozavam da ja igraam, ja imam i na mobilen pa na casevi koga ne mi e interesno predavanjeto si ja igram.

Jaс поретко решавам ама мајкааа ми.....таа само тоа работи....и тие тешките, а ко што гледам и сестра ми ја заразува :toe:

Многу сакам Судоку, баш е интересно и заразно, неможеш да запреш додека не го решиш, а после сакаш уште....

Едно време станав зависен од ова. На мобилен што ставив не дигнав глава али више немам толкава желба.

Mnogu sakam da resavam sudoku nasabajle so kafe i par cigari za merak:vozbud:

jako e sudoku resavam kako ne resavam i na najteskoto vo vesnik odma odam lesnoto e boza mene :helou:

проклето судоку, таман го научив станав зависник:toe:

Закон игра,поготово ко сум у WC само неа ја играм.

судоку е закон игра, ми донесе брат ми списание, тој решавал од почеток а ја почнав од крај(од најтешките) и релативно добро ми оди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom