Судоку

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Имам пробано демек да решам нешто, али не иде немам јас живци за ова!

Многу сакам да решавам судоку. Секој ден решавам барем по едно, си го тренирам мозокот :)

Ауууу кога ќе начекам некој весник со судоку одма го прибирам и го решавам, многу ми е интересно, вежбање на мозок...:icon_lol:

леле колку сакам да решавам судоку на школо само тоа правев. особено сакам групно решавање кој прв ќе реши

Sekoj mesec si kupuvam SUDOKU MANIJA i resavam... mnogu e interesno, onaka kolku za nekoe vreme da se isklucis od se i da se skoncentriras na resavanjeto. bas relaksiracko e. :D

татко ми ме научи да ги решавам пред некое време и сеа ми се занимација...се радувам кога ке погодам број...

Ауууу закон игрица ама требит стрпливост за то...а јас понекош неам...

sudoku mi e mn glupa igra. Zenskami obicno na cas saka da si igra sudoku, abe ne mozam muabet da i napravam od tolku sto e koncentrirana na igrata.....

на мобилниов ја имам судоку...еднаш само го поминав најтешкото ниво...сега пробвам ама нејќе..:toe:

Не сум се откажал до сега од некоја партија судоку, имам и на телефонот, и сите нивоа ги поминувам без проблем, одлична мозочна гимнастика, едноставно совршено за тепање време ! Обожавам судоку, а ме научи една другарка во средно која беше судоку манијак, знам и преведував некои текстови за судоку:vozbud:

и јас кога ке начекам весник али со еден другар се занимававме и на часови со судоку......интересна логичка игра:salut:

Ептен интересна прво почнав да ја играм на дечко ми на мобилен и од тогаш кога
ќе се видиме се го барам мобилниот да си играм:pipi:

ехеееее решавав судоку уште од пред некои си 6-7 кога кај нас не се ни викаше судоку, туку магичен квадрат или волшебен лик или некако така, не знам... Дедо и на другарка ми, кој беше математичар, ни ги вадеше од некои стари списанија и ги решававме заедно. После почнав да се радувам ептен кога почнаа да ги пуштаат во весници, првин во вест мислам дека почнаа да ги штанцаат.

Порано мноооогу ги решавав, сега некако ми се здосадија... На компјутер не ги сакам ич, не ми е финтата да стиснам копче и да се испише бројчето, филмот ми е гордо со пенкалце да ја испишам бројката после долго мозгање (: Е сега ми се приигра! Ај идам да барам некој ТЕА-крстозбор :)

Лелеее...на училиште замислете си професорот предава и зборува а цел клас решава судоку и сето мртва тишина...на одмор и самата не знам колку решив на плажа.Интересно е шо си легнуваш на стомаче и си се сконцентрирал на судокуто и по кизнеј колку време се вртиш да се видиш на грбче дали си исончан и шо ќе видиш-џуптин!!!
Најпросто би рекла дека е една од најдобрите занимации шо постојат.

коа ми е досадно се играм на часовите, на мобилнио иам... нишо посебно... за луѓе шо немат шо да праат таман

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom