Како печалат Македонски Телекомуникации

• Креатор на темата Креатор на темата su
  • Време на започнување Време на започнување

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
189
Поени од реакции
4
На глупосва со плаќањето на надомест унапред,
ми наплаќаат и нешто што го немам добиено, а немам ни побарано да добивам такво нешто а тоа е "Потполн испис по месец".
...
Само мене ли ми доставуваат вакви сметки?

Attachments

• Image160(2).jpg
    Image160(2).jpg
    78,9 KB · Прегледи: 89
  • Image162(2).jpg
    Image162(2).jpg
    73,1 KB · Прегледи: 88
Арно де... Ако на февруарската јануарската сметка ти пресметаат претплата за јану8ари а не за февруари, кревај галама. Мада, со телекомуникациските компании кај нас, најпаметно е да молчиш или да набавиш напалм, па да им доловиш некоја сцена од Апокалипса Сега.

Ако мислиш дека ова е нормално тогаш OK.
Но јас мислам дека не е.

мајко моја..... појма немам што да кажам тука, ова е безврска, да не ти имаат грешно запишано ?????????????????????
- не ни изгледа на нормално.

има еден магичен број, што боде очи. 171. само прашај што е тоа што те мачи, за каков вид на претплата се работи. ништо нема да те кошта.

камо мене да ми е иљадарче сметката -))

Ех има вакви работи како не, не сакам да коментирам многу ај докажи им. Неможеш, ќе изгубиш само време и ќе те вртат во круг и пак си на исто.

затоа во денешно време ретко кој има фиксен, дури и тие што го имаат ретко го користат.

Телекомуникации претплатата секогаш ја наплаќаат однапред , тоа не е ништо ново кај нив:toe:
А за услугата која ти ја наплаќаат , а не си ја побарала , ќе си се јавиш на 171 и ќе ти кажат .
Или ако ти е пукнат филмот , откажи си го бројот и почекај некоја недела и земи си од новите Vimax оператори и уживај . Сигурно ќе биде поефтино од ове лопови сега шо се !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom