Harald
King of Norway
Gillette FusionЗа тие што ги користеле, кој брич е подобар Gillette Mach 3 ili Gillette Fusion?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gillette FusionЗа тие што ги користеле, кој брич е подобар Gillette Mach 3 ili Gillette Fusion?
Ц..Нема подобро од машинка со три ротирачки.
Бидејќи е голем бројот на мажи на Кајганава кои користеле машинка за бричење да ве прашам.... бидејќи машинкиве се со ротирачки сечења, дали добро се справувате со бричењето во пределот на брковите.... бидејќи пред неколку години на топ шоп видов машинка рамна како со правоаголник а не ротирачки и некако ми изгледаше по ефикасна?![]()
Ај едно прашање... на една страна прочитав дека машинката за бричење не ги отстранува темелно влакната како бричот....
Вистина е ова или не?![]()
Тие што не се со ротирачки, добри се?другар, машинката за бричење е моја најпаметна инвестиција досега во животот. Да точно е дека не е длабоко колку бричот, ама сепак доволно длабоко бричи.
Процедурата за бричење е следнава:
Земаш машинката, ја приклучуваш и се бричиш, откако ќе завршиш со ладна вода измисе и по твоја желба нанеси колонска. За 2 до 5 минути си готов.
Немаш иритација никаква, ниту акни нешто после бричење, ниту лигавење со пена/гел.
Јас имам филипс со ротирачки и сум презадоволен. Само гледај да ја земиш филипс да е водоотпорна машинката.
Тие што не се со ротирачки, добри се?![]()
Ја имам машинка од Бит Пазар некоја бош марка е кога ептен се брзам со неа се поминувам,иначе со брич се мавам![]()
Па би требало да е вистина, али колку треба да си глуп да нанесеш такво нешто на лице?Кајганџии, вистина е дека брадата можела да се отстранува со veet крема за депилација?
Мене некако ова ми е чудно и штетно, зошто нели кај вратот се наоша тироидната жлезда?
![]()
Кајганџии, вистина е дека брадата можела да се отстранува со veet крема за депилација?
Мене некако ова ми е чудно и штетно, зошто нели кај вратот се наоша тироидната жлезда?
![]()