Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[MEDIA]http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/[/MEDIA]Инаку скоро сите пушачи после гледањето на клипот ќе бидат потресени, ќе ги фати нервоза и ќе си запалат една цигара за да се смират, значи видео клипот има ефект, ги стимулира пушачите да запалат цигара по неговото гледање.
Епа не предавај им повеќе (лош пример е тоа)пушам четири години и сум пробала многу пати да се откажам,ама џабе,не ми се само навика,туку и зависност!некои пушат од навика,а некои се зависни,само треба цврста воља за тоа,ама ја за цигариве ја неам!знам дека давам пари за да умрам,ама шо да правам посилно е од мене!!!сум одела на многу семинари и сум предавала на осмооделенци за штетноста на цигарите,а ја пушам,ееј иронија???
Епа не предавај им повеќе (лош пример е тоа)![]()
xaxaxaxa,пушам и ова никако неможе да ме спречи,може да спречи само некој малоумен...прва ствар овие цигари се дупло и тродупло појаки од вест,марлборо,родео итд....друга ствар овој катран не остануе у тебе за цел живот,овие две штеки се као тука 4 штеки у јачина....СРАЊЕ овој ни сам себе веројатно неможе да се откаже![]()
извини,ама ја не им предавам да пушат,туку воопшто да не пробуваат им кажувам,за штетните последици и сл,и дека лесно се почнува,а тешко се откажува,од лично искуство!!Епа не предавај им повеќе (лош пример е тоа)![]()
воа вистина е?:nesvest:??кај го прочита?да му кажам на дечко ми бргу ако е вистина:pos2::pos2::pos2::pos2:Епа шо да праи ако не се теши.... Само тоа остана
Јас се откажав од пушење УСПЕШНО![]()
Само ја прочитав статијата дека од пушење се смалува пенисот од 2-4 цм и се намалува јачината на ерекцијата и од тогаш цигара неам запалено .
8 Месеци сум чист![]()
воа вистина е?:nesvest:??кај го прочита?да му кажам на дечко ми бргу ако е вистина:pos2::pos2::pos2::pos2: