Се`уште пушите цигари? Гледајте го ова...

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не се продаваат цигари, ќе пропадне економијата бе хееј!

Инаку стварно поучен клип ама штета не пушам. Сакам нешто да видам вакво за алкохол за да ме научи да не пием.

Инаку скоро сите пушачи после гледањето на клипот ќе бидат потресени, ќе ги фати нервоза и ќе си запалат една цигара за да се смират, значи видео клипот има ефект, ги стимулира пушачите да запалат цигара по неговото гледање.

Инаку скоро сите пушачи после гледањето на клипот ќе бидат потресени, ќе ги фати нервоза и ќе си запалат една цигара за да се смират, значи видео клипот има ефект, ги стимулира пушачите да запалат цигара по неговото гледање.
[MEDIA]http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/[/MEDIA]

А овај клип? :pos2:

Karakter, se e do karakterot.
Eve jas licno da znam deka ke umram ako zapalam uste edna cigara pek nema da gi ostavam cigarite. :nenene::nenene::nenene:

xaxaxaxa,пушам и ова никако неможе да ме спречи,може да спречи само некој малоумен...прва ствар овие цигари се дупло и тродупло појаки од вест,марлборо,родео итд....друга ствар овој катран не остануе у тебе за цел живот,овие две штеки се као тука 4 штеки у јачина....СРАЊЕ овој ни сам себе веројатно неможе да се откаже :drk:

пушам четири години и сум пробала многу пати да се откажам,ама џабе,не ми се само навика,туку и зависност!некои пушат од навика,а некои се зависни,само треба цврста воља за тоа,ама ја за цигариве ја неам!знам дека давам пари за да умрам,ама шо да правам посилно е од мене!!!сум одела на многу семинари и сум предавала на осмооделенци за штетноста на цигарите,а ја пушам,ееј иронија???

пушам четири години и сум пробала многу пати да се откажам,ама џабе,не ми се само навика,туку и зависност!некои пушат од навика,а некои се зависни,само треба цврста воља за тоа,ама ја за цигариве ја неам!знам дека давам пари за да умрам,ама шо да правам посилно е од мене!!!сум одела на многу семинари и сум предавала на осмооделенци за штетноста на цигарите,а ја пушам,ееј иронија???
Епа не предавај им повеќе (лош пример е тоа) :toe:

xaxaxaxa,пушам и ова никако неможе да ме спречи,може да спречи само некој малоумен...прва ствар овие цигари се дупло и тродупло појаки од вест,марлборо,родео итд....друга ствар овој катран не остануе у тебе за цел живот,овие две штеки се као тука 4 штеки у јачина....СРАЊЕ овој ни сам себе веројатно неможе да се откаже :drk:

теши се...теши се...

Епа шо да праи ако не се теши.... Само тоа остана:)

Јас се откажав од пушење УСПЕШНО :)
Само ја прочитав статијата дека од пушење се смалува пенисот од 2-4 цм и се намалува јачината на ерекцијата и од тогаш цигара неам запалено .

8 Месеци сум чист :)

pusam i nemam namera da gi otkazam:tapp:

Епа не предавај им повеќе (лош пример е тоа) :toe:
извини,ама ја не им предавам да пушат,туку воопшто да не пробуваат им кажувам,за штетните последици и сл,и дека лесно се почнува,а тешко се откажува,од лично искуство!!

вака, јас неам пробано, не сакам да пробам, а нема ни да пробам...како прво пошто никој од кај мене у фамилија не пуши, како второ имав два плуса на алерго тестот на тутун...па и да сакам несмеам..:baeh::baeh:Наа на на наааа нааа...:helou:

Епа шо да праи ако не се теши.... Само тоа остана:)

Јас се откажав од пушење УСПЕШНО :)
Само ја прочитав статијата дека од пушење се смалува пенисот од 2-4 цм и се намалува јачината на ерекцијата и од тогаш цигара неам запалено .

8 Месеци сум чист :)
воа вистина е?:nesvest:??кај го прочита?да му кажам на дечко ми бргу ако е вистина:pos2::pos2::pos2::pos2:

воа вистина е?:nesvest:??кај го прочита?да му кажам на дечко ми бргу ако е вистина:pos2::pos2::pos2::pos2:

да вистина е тоа ... поспоро циркулира крвта и ерекцијата послабо оди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom