Фан клуб: Бостон Селтикс

• Креатор на темата Креатор на темата Lazarov
  • Време на започнување Време на започнување
hahyaha CELTIK gi saka CELTIKSI CELTIKSI go sakaat CELTIK golem kef mi napravija so ovaa slatka pobeda i kako sto rece paul pirs ova e natprevarot za
koj ke im se kazuva na idnite generacii za timot koj od -24 stigna do+6 za samo dve cetvrtini tuka se sudrija najdobriot napat vo NBA i najefikasnata odbrana rezultatot 91-97 za prekrasnata odbrana na CELTIKSI

hahyaha CELTIK gi saka CELTIKSI CELTIKSI go sakaat CELTIK golem kef mi napravija so ovaa slatka pobeda i kako sto rece paul pirs ova e natprevarot za
koj ke im se kazuva na idnite generacii za timot koj od -24 stigna do+6 za samo dve cetvrtini tuka se sudrija najdobriot napat vo NBA i najefikasnata odbrana rezultatot 91-97 za prekrasnata odbrana na CELTIKSI

епа ако го сакаш Бостон да си го стаил Гарнет на аватар :pos::pos::pos:

jas gi sakam CELTIKSI odnosn strasten navivac sum na Boston CELTIKSI no do moeto navivanje za niv stignav peku C.F CELTIKS a za CELTIKS navivam od koga znam za sebe za Boston od otprilika edno 6-7 godini koga izgubija vo istocnoto polu ili finale ne se sekjavam bas sega naj naj mislam bese finale

pa i ova e avart od CELTIKSI samo od fudbal

Секоја чест за Селтикс, феноменален натпревар беше овој за 3-1, кој веруваше дека ќе се вратат после 24 разлика, Пирс, Ален и Гарнет страшни играчишта, не може Коби сам против сите

vecerva vo 3:00h petiot duel i tret vo sejpl centarot ako go dobieme titula ako ne ke treba da se pomacime vo bankort arenata pred svoja publika

Zar samo jas od ovde sum fan na Boston???

Vecer ocekuvam tezok natprevar bidejki lakersi nema taka lesno da se odkazat.Se nadevam na jaka partija na Pol Pirs i da bide izbran za MVP.Deckoto strplivo 10 sezoni cekase cekase,vo nieden moment ne pobara trejd za razlika od "dzvezdata od drugata strana" i doceka da dojde do finaleto i tuka nema da dozvoli nikoj da mu ja zeme slavata.Ni Garnet ni Alen TOJ SAM
PAUL PIERCE - MVP NBA Finals

Не си само ти фан на Бостон, немај гајле.

Ја вечер едноставно кажано, очекувам Бостон да стане шампион.

vecerva mislam deka kje go dobieme noviot nba sampion.......

Бостон победуваат вечер дефинитивно

dali mislis deka Koby go ima kazano posledniot zbor

pa ,sekako deka go nema no mislam deka vecerva kje go kaze posledniot zbor....ocekuvam pekolna odbrana od boston i furiozna prva 1/4 vo koja kje se naprai razlika a posle samo kje se odrzuva.......

nema da dozvoli KG prstenot da mu izbega........

pa ,sekako deka go nema no mislam deka vecerva kje go kaze posledniot zbor....ocekuvam pekolna odbrana od boston i furiozna prva 1/4 vo koja kje se naprai razlika a posle samo kje se odrzuva.......

nema da dozvoli KG prstenot da mu izbega........

Друже Коби ако го каже последниот збор тој автоматски ќе стане претпоследен, а ако евентуално дојде до мајсторка е тогаш ќе има шанса да го каже последниот збор.

ne se sekirajte, 90-10 se sansite spored mene deka boston kje pobedi.....

pa ,neka bide tesna i izednacena utakmica, dostojna za nba finale.......i neka pobedi podobriot,ja ne bi imal nisto protiv da se igra sedma odlucuvacka ama sea takva e situacijata,boston vleguva kako favorit......dali kje go izdrzat toa breme ostanuva da vidime......

of lelel, uste 3 saati treba da cekame........

glejte za saat vreme, ke ima predavanje na tema: brejk na terenot na protivnikot
P.S. de be marko da ne bese MZT, za site timovi sto navivame sme razlicno:):):):):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom