гууд чрај батка :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kleopatra напиша:Незнам дали е за овде ама ај јас да си прашам можеби некој и ќе ми помогне:
Од еден македонски владин сајт симнав Мортон Бенсон (англиско македонски и обратно). Беше бесплатен.
Сега повторно го барам но никако да го најдам а сакам да го преснимам. :cry:
Незнам каква верзија беше ама беше многу практично. Едноставно не ставаш ЦД и веднаш ти е при рака речникот. Сега ги листам владините сајтови и се надевам дека пак ќе го најдам. Ако успеам немај гајле ќе го имаш и ти и сите а ако не успеам ништо ваљда некој ќе ни помогне. :roll:humanoid напиша:Kleopatra напиша:Незнам дали е за овде ама ај јас да си прашам можеби некој и ќе ми помогне:
Од еден македонски владин сајт симнав Мортон Бенсон (англиско македонски и обратно). Беше бесплатен.
Сега повторно го барам но никако да го најдам а сакам да го преснимам. :cry:
Morton Benson...Го имам!!!!! :lol: Ќе ти го дадам под услов ако ми најдеш некој crack или patch за да не мора секогаш да го ставам цедето внатре. Речникот работи само ако го ставиш цедето, онака не сака да чуе. Ми оди на живци за секое зборче да морам да буткам цеде.
Morton Benson не е бесплатен, може си имала само демо верзија.
Kleopatra напиша:Незнам каква верзија беше ама беше многу практично. Едноставно не ставаш ЦД и веднаш ти е при рака речникот. Сега ги листам владините сајтови и се надевам дека пак ќе го најдам. Ако успеам немај гајле ќе го имаш и ти и сите а ако не успеам ништо ваљда некој ќе ни помогне. :roll: [/size]
humanoid напиша:Kleopatra напиша:Незнам каква верзија беше ама беше многу практично. Едноставно не ставаш ЦД и веднаш ти е при рака речникот. Сега ги листам владините сајтови и се надевам дека пак ќе го најдам. Ако успеам немај гајле ќе го имаш и ти и сите а ако не успеам ништо ваљда некој ќе ни помогне. :roll: [/size]
Јас можам да го спакувам, да го закачам на интернет и да си го симнеш, но ќе мораш да ги распакуваш и да ги снимиш на цедеа(две цедеа се ). Зошто, како што реков, мораш да ставиш цеде за да ти работи речникот.
Затоа барам некој друг речник, никаде не можам да најдам некоја закрпа за да не мора да користам цеде :?
The`bItCh напиша:ме интересират како се местит кирилична подршка на мирц ? ак се местит..
StormAngel напиша:Пак ќе прашам
Ми треба програмче кое што смалува гиф фотки.
Дали некој знае од каде да даунлоадирам или слично?
Фала