Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пример... имам место на пелистер до патот. И ако си ја паркирам колата во мое, ке дојдат да ме казнат? Што сакам ке правам, не е јавно. Мислам дека тука не важи веке.Nisto,pak ke bides kaznet bidejki si vo privaten imot a ako imas i nekoja zena vo kolata e togas si naebal!!! Kaj go najdoa ovoj glupav zakon,ke setas od hotel do hotel dodeka da najdes slobodna soba i ne gradot tuku i cela Makedonija ke te nauci deka si nasol nesto za dupenje...:kesa:
пример... имам место на пелистер до патот. И ако си ја паркирам колата во мое, ке дојдат да ме казнат? Што сакам ке правам, не е јавно. Мислам дека тука не важи веке.
Не се гледаш јавно...нема казна!пример... имам место на пелистер до патот. И ако си ја паркирам колата во мое, ке дојдат да ме казнат? Што сакам ке правам, не е јавно. Мислам дека тука не важи веке.
А ако во случајот си малолетен?![]()
Ако си малолетен ќе те пратат во воспитно поправна установа :pos2:А ако во случајот си малолетен?![]()