150 денари за свидетелство?!

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Чудно кај нас свидетелствата ги наплатиме по 15 денари но класната ни кажа дека всушност се околу 12-13. По 15 дававме за да има неколку резерва и ако се случи грешка да има како да се поправи :)

Абе не давам повеќе од 20! Одаме за двајсе

ние до лани по 10 денари дававме...а овааа година бесплатно ни е незнам шо ги натера на охриѓани бесплатно сведителство просто чудно ми е :icon_lol: а кај вас ако е 150 ден некој добра пара ќе си лапнит

Ние не плаќавме за свидетелство

Никој ништо не спомна.
:motor:

Дури учев јас средно, плаќавме по 150 денари за сведителства, ама беа печатени, не беа рачно пишени.

Кај мене се по 12 денари, ама класниот рече да собираме по 14, затоа што да купеле уште некое резервно за ако згрешат:(.
Па што не ни дадат така и нас уште еден тест, ќе речеме сме згрешиле.
Едноставно и јасно како ден, ќе пазиш и нема да згрешиш.

дај бе кажите како да стигнам до стипендија во странство ако знае некој ?

Кај мене се по 12 денари, ама класниот рече да собираме по 14, затоа што да купеле уште некое резервно за ако згрешат:(.
Па што не ни дадат така и нас уште еден тест, ќе речеме сме згрешиле.
Едноставно и јасно како ден, ќе пазиш и нема да згрешиш.
Кај нас секој си купуваше сам, во просветно дело беа 10 денари....

Во Струмица 20 денари.:smir:

Од што се толку очајни и на сведителства почнаа да крадат, како финансиите од екскурзиите малку да им беа.

во орце плаќаме по 50 денари за сведителство:toe:

а стварно во борис плаќате и за тестови?????:nesvest:

Кај мене во школо минатата година исто ни кажаа да донесеме 150 денари за сведителства и дента кога ни ги даваа сведителствата дојдоа од Министерство за образование и настана општ хаос кога се растрчаа професорите по сите училници:pos2:и така ние си седиме кога влегува класната и ни вика одма земете си ги парите,после дознавме дека овие од министерство незнаеле колку пари ни бараат за сведителства.Па така оваа година ни кажаа сами да си купуваме.

Ние оваа година ич не плативме за свидетелства :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom