150 денари за свидетелство?!

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
kaj nas po 20 baraat, od kaj pak 150???

И јас учам во Борис, денеска ни читаа бе мамата... 150 ден. :toe:
абе еееј Борис колкаво школо е! абе тоа е ќар за едно Мерџо таман!

Ние плаќаме по 20 денари на свидетелство бе,земајте бунејте се,киднапирајте ја директорката..

ivan1real напиша:
Добро бе до кога ќе ме крадат.150 денари ко од злато да е тоа.Дај пишете колку е по вашите школи да видам дали само кај мене крадат

Ја мислам ич да не давате и сами да си купите.Поише од 20 денари за свидетелство никогаш не сум дала.Само не ми текнува колку беше дипломата за средно,али сигурно не било повеќе од 100 денари.

ivan1real напиша:
ај пресметај ти 150 денари по 4000 ученици или шо ти знам колку.не можам да направам ништо со тие пари али зашто на нив да им ги даам.малце плаќам партиципација.Порано плаќав по 5-10 денари ај кажи што се променило од тогаш во свидетелството.

јас 10 ден платив, вашите изгледа од новите се, златен печат имаат ЛОЛ

nas po 230 denari ni zema pa nikomu nisto:toe: :tapp:

Во основните училишта во Велес се плаќа за свидетелство по 10 денари!
Што е навистина реалната цена!

значи во основно се плаќа по 20 денари и не плаќаат партиципација а средношколците ем партиципација ем 150 денари.

Бето,јас денес платив,25 е у ЈБТ.Не сфакам што е ова?

ivan1real напиша:
значи во основно се плаќа по 20 денари и не плаќаат партиципација а средношколците ем партиципација ем 150 денари.
Еј а колку плаќате партиципација 100еура или?:pos2:

Ја сведителствата си ги купував од просветно дело директно, али купував по 3 случајно да не ми утнат некое зашто имам специфично презиме без В ми е пред тоа СКИто така да ме кошташе 15денари

точкест напиша:
Ја сведителствата си ги купував од просветно дело директно, али купував по 3 случајно да не ми утнат некое зашто имам специфично презиме без В ми е пред тоа СКИто така да ме кошташе 15денари
pametno si naprail,ke gi izdrzam use sea polse so sakaat neka praat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom