Најдобар бизнис модел на мобилен телефон за 2007-ма?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар бизнис модел за 2007ма

• Вкупно гласачи
    39

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
смартфонови нема да ставам на листава, затоа што премногу се ретки кај нас, претежно бизнисмените сакаат да има повеќе функции нивниот телефон и да биде со оперативен систем што може покомпактибилен со компјутерите и да подржува апликации кои се лесно достапни и лесни за работа сепак од познатите брендови само овие модели ги ставив. :) па вие одлучете од листата кој би бил според вас најдобар.

6300 е мојот избор, едноставен со убав дизајн, квалитетен и не многу скап т.е. точно колку што би можел еден нормален бизнисмен да си одвои за телефон, сите напредни функции кои се потребни за еден мобилен телефон со сите органајзери кои му се потребни воедно на секој бизнисмен. Доволно гласен звучник, чиста камера и пред се компактибилен за конекција било каде со било кој оперативен систем. Поради тоа што користи мини усб влез со 5 пина а не ти требаат драјвери и посебен софтвер за трансфер на податоците. :)

П990. Веројатно дека сум го користел, а кога би споредувале можности на конекција, едноставно има СЕ. Одличен бизнис телефон.

море 8800 не е баш бизнисменски ама како би ми легнал еден широко голд лелелелеле !!! нема функции ама фаца има рекетарска :pos2:

Па не мора да го користат за да смееме да го гласаме, сепак постои, хехе.

И јас би гласал за Nokia E90, дефинитивно најдобар во класата на бизнис модели.

Го додадов како опција во гласањето.

Па не мора да го користат за да смееме да го гласаме, сепак постои, хехе.

И јас би гласал за Nokia E90, дефинитивно најдобар во класата на бизнис модели.

Го додадов како опција во гласањето.
Не е фер. И јас ќе гласав за него:vozbud:

Pa od site ovie jas mislam deka E90 e najdobar.Takvi opcii nemaat mnogu mobilni.Ama kaj nas so cenive zabegale premnogu.

jas glasav za p990 i p1 ne se podobri od E90 ama tuka se negde sepak ima razlika vo cenata :)

E90 ти е практично мини компјутер, се она што му треба на еден бизнисмен. Инаку се знае за цената, надобри се СониЕриксон. Нокиа се малку поскапи.

6300 е мојот избор, едноставен со убав дизајн, квалитетен и не многу скап т.е. точно колку што би можел еден нормален бизнисмен да си одвои за телефон, сите напредни функции кои се потребни за еден мобилен телефон со сите органајзери кои му се потребни воедно на секој бизнисмен. Доволно гласен звучник, чиста камера и пред се компактибилен за конекција било каде со било кој оперативен систем. Поради тоа што користи мини усб влез со 5 пина а не ти требаат драјвери и посебен софтвер за трансфер на податоците. :)

вака јас прво гласав за 8800 ама никогаш не би ја купил поради меморијата, а сега имам нокиа 6300 и се сложувам со се што кажа некро, телефонот е екстра имам мемориска од 2 гига полна е не кочи никогаш.
едино што нема симбиан ама програмите ги има и за s40 v3 само што се јава

поздрав :salut:

videte i nokia 6630 e jako telefonce ama 6640 definitivno najak takov imam sega i super e a nokia e najak i najloso proizvedenta nokia e podobra od najdobro proizvedeniot sony ericsson.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom