Reviews:Nokia N98 - the Iphone killer

• Креатор на темата Креатор на темата Torte Mobile
  • Време на започнување Време на започнување
Го нема "Н98", ако не ме сфати... А ако ме сфати, не знам што ти е муабетот

Го нема "Н98", ако не ме сфати... А ако ме сфати, не знам што ти е муабетот

епа не те сватив јас мислев за овие другиве а нокиа како и другите во новата тема ги нема зошто се прототипови и не се пуштени сеуште во производство

Ај убаво сега видете и кажете на кој телефон повеќе личи.
Nokia%208600%20luna.jpg

nokian9802qe2.jpg

iphone-parallels.jpg

Мислам дека е повеќе од очигледно.:wink:

на ниту еден! личи на н98 кој е прототип на нокиа и се очекува при крајот на средината на 2008ма да биде доста актуелен кај фрик-бизнис класата на корисниците на нокиа. Цената се очекува помеѓу 800 и 1000 евра да биде на европскиот пазар.

e sega glej i ovje da se zaebat da go kodiraat na nekoja mreza

e sega glej i ovje da se zaebat da go kodiraat na nekoja mreza

се се декодира, посебно од познатите бреднови како нокиа, самсунг, сониериксон ако не е бесплатно барем со логови т.е. кредити може да се декодира. Постојат инжињери кракери кои се подобри од самиот стручен тим на нокиа или сони ерикосн :)

единствена платформа - ако може така да се изразам е телефоните што работат на 128к картички како елџи у310, у890/у900 ама и за нив има солуција која не е трајна ама сепак функционира телефонот, т.е. работи на принцип кога ке скааш да смениш картичка мораш прво оригиналот да го ставиш што иде од мрежата го ставаш телефонот на полњач ја вадиш батеријата и телефонот останува сеуште уклучен, ја вадиш орг. сим картичка ја ставаш својата картичка и ја враќаш картичката и телефонот се нормално работи и исто така кај некои понови верзии додека платформата т.е. бариерата не се отвори од секурити ареата е малце потешко во стил на Новата верзија на ај фоун, има само пач верзија да се декодира т.е. тоа работи само на една сим картичка телефонот

znam deka se se dekodira ama ke se namali prodazbata i to kako nego na dekodiran

ok ako ne razbra
prodazbata ke bide pomala ako e kodiran otkolku ako ne e

ok ako ne razbra
prodazbata ke bide pomala ako e kodiran otkolku ako ne e
:tapp::tapp::tapp:
Знаеш ли ти што значи кодиран? Знаеш ли кој ги кодира телефоните и зашто?
Преиспитај се, размисли убаво па напиши го следниот пост на темава.

ок, ајде да почеме од почеток!
1. што значи кодиран телефон?
2. што значи декодиран телефон?

и имам две прашања за тебе!
1. како тоа да се намали цената на декодиран телефон?
2. како тоа да не се намали цената на кодиран телефон?

ауу па овој W810i шо е до мене не може ни од блиску да се споредува.
Ај ке почнам да си собирам пари па за 2-3 год мош ке го купам :)

Go ima na 152 meseca pretplata na post pejd vo T...Mobile.HAHAHAHA
Se salam mobilniot e super i NOKIA ke ima golem profit od cudovo.Ama jas pak ke recam.Za 1000 evra ke si kupam lap-top

ipohne e sranje nema ni najosnovni funkcii nema mms nema kard slot ima staticka baterija so e vgradena i ne se vadi.sucks so eden zbor.a nokia e zakon koj so saksa neka zobri.:D:D:

шо ке ти е кард слот ко има 4/8 гб меморија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom