Нова ГОДИНА - леле шо ќе облечам?

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе, изглеа сите ќе се дотераат,а? немам поим што ќе носам, ама дефинитивно нема ништо да купувам специјално за денот...и ме мрзи и да се расположувам само тогаш:toe:

Н
Плус, сегде покачени цени зашто приметиле дека повеќето навалуваат тогаш да купуваат.
Огромна грешка. Баш има навала заради екстремно намалените цени. Новогодишен попуст, римембр?

Огромна грешка. Баш има навала заради екстремно намалените цени. Новогодишен попуст, римембр?
Vo Makedonija na mnogu malku mesta ima vistinski popusti.Popusti kako sto treba da ima, ima samo vo Teranova,Caliope i sl.A vo obicnite butici voopsto ne znat so e to vistinski popust i gi pokacuvaat cenite bas za Nova godina.

Jas baram i uste ne mozam da najdam sto ke nosam..imam uste samo nekolku dena :(

... јас не планирам да се облакам за нова година, само ќе се соблакам.:wink:

Ааа ќе славам во Битола.. Ладно ќе биде.. Еским ќе се праам :pos2:
Шала на страна..
Појше се замарам за тоа нови шминки што ќе ми купи мајка ми него за облеката :pos2: Ипак денес ќе идам и по облека и по све остало.. План неам ама баш никаков.. Не ми е многу замислата - ОБЛЕКА за Нова Година, појше ми е како - Еј конечно шопинг
Како и да е.. Неам нешто у план.. ЌЕ ВИДИМЕ..
Ај ако најдам нешо добро денес.. Ќе пишам што е :pipi:

Леле стварно не знам шо ќе облечам, сите веќе си купија, изгледа само јас како шутрак ќе бидам :)

Mnogu mrazam da kupam nesto za nova god i posle da nemozam da go oblecam uste ednas.Mi se slucilo ova nekolku pati,ama kako i lani i godinava ne planiram da pravam vakva greska.

ne se zamaram bas neso ke iskombiniram od sekojdnevnata obleka so ja nosam zoso mnogu si ja postuvam

нова година како секој ден ништо посебно ако ми текне тренерки би облекол или пижами доколку славам со мојот кревет:smir:

На Нова година најмногу облеката ми треба 2-3 часа а после тоа ќе ја нема бе .

ууу само што се вратив и си купив едни многу убави теснии пантолончиња црни со златен кајш и една црна блузичка со златно ..обично не сум сакала така златно ама мн се убави зошто се така посветла златна , не параат очи и едни црни патичиња со златно :) многууу е слаткоо !! уф..камен од срце ми падна за облекава, мислев нема на најдам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom