„Правила на игра“

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Правила ... по мое ептен до крај не терам ако гледам дека не му одговара на партнерот, а и многу по ќеиф не одам ако не ми се свиѓа нешто. Така да ... тоа е ... :)

Се трудам да личи на компромис, но сепак ќе свртам да испадне на моето. Ама некогаш кога навистина сакам да не се замарам и да му препуштам нему, тогаш нешто ме тера да се инатам ако настојува да е по мое.

Dani^^^ напиша:
Се зависи од ситуација.Некогаш тераме по мое ,некогаш по негово , некогаш знаеме да се забораиме по еден саат дискутирајќи шо као ќе праиме а некад па знаеме и добро да се испокараме :) Се на се -нема шеф у нашата врска -денес јас сум шеф ,утре он е:) :) Компромис и само компромис :)

Zarem se odrzuvaat i sednici pred da se legne so partnerot ??? Pa koj pobedi, civo ke e mnozinstvoto...

ItWasntMe напиша:
Zarem se odrzuvaat i sednici pred da se legne so partnerot ??? Pa koj pobedi, civo ke e mnozinstvoto...

Пред да се легне со партнерот?Мислам дека за тоа не ни треба дури ни разговор пошто сме заедно долгооо долгооо време :icon_lol:Зборев за искачање, за одмор ,за викенд за такви ствари-т.е ствари кои што бараат одлучување и баш затоа кажав дека нема шеф у нашата врска туку разговараме и се договараме...И као што кажав денес по мое утре по негово ,овој одмор по негово следниот викенд по мое или пак као што сакаме двајцата. За тоа зборував...:icon_roll

Све е ствар на договор.... Ама треба и понекогаш да постапиш цврсто и одлучно. А и да прифатиш туѓо мислење и однесување....
А бе уствари шо се замарам па јас...

не сум инат по природа...во врска кој што сака нек си прави давам целосна слобода!!!!

ПРАВИЛА НЕ ПОСТОЈАТ!
Секогаш им давам право на избор на жените. Или по мое или нека си најде друг!
П.С. НЕ е така,ама ајде!

Ако знае како да биде добра шефица тогаш ќе и дадам да шефува :) ама ако се праи нешто,а незнае да регулира што како,тогаш јас превземам иницијатива.Барем јас вака сакам,не викам дека мора да биде вака.

HCL напиша:
Ако знае како да биде добра шефица тогаш ќе и дадам да шефува :) ама ако се праи нешто,а незнае да регулира што како,тогаш јас превземам иницијатива.Барем јас вака сакам,не викам дека мора да биде вака.
as u wish ..taka jas vikam...ama od vreme na vreme inaet malce morat za da e pointeresno

Ако треба да рипнам во вода, урипувам колку да можам да допливам. Не даам попуст ако ќе ме носи сред море:icon_lol: Мислам тоа е поволно за да се продолжи играта.

Kompromis i samo kompromis, ama pak po kejfot mi odi taka da ko ke vidish pak e po moe. :costumed3

Обично нема шеф, ама па и ептен по г'с да ти иде не иде.

Samo pri vistinska ljubov koga sum pocuvstvuval kon zena sum dal celosna kontrola da premine vo nejzini race i zachudo mi bilo prekrasno. Inaku stalno bilo po moe ama ne sum bil sreken.

Претежно е компромисот на сила :) . Нема правила, нема потреба од правила. Отсекогаш сум играл без правила во љубовта. Но за некои битни прашања во врската, потребен е компромис за заедничко добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom